Elenia Lämpö & JJK

Elenia Lämmön ja JJK Jyväskylän jalkapalloon ja junioritoimintaan keskittyvä yhteistyösopimus jatkuu. Sopimus perustuu yhteisesti sovittuihin arvoihin ja toimintaperiaatteisiin.

2015-05-02-jjk-haka_0008-466x700

Kauden 2015 ensimmäisenä Elenian Kuukauden juniorina palkittiin Miikka Nyberg JJK 07-joukkueesta. Palkitsemisen suorittivat Elenian Timo Piippanen sekä JJK:n edustusjoukkueen Robert Taylor.

 

– Yhteistyösopimus tukee erinomaisesti sponsorointikumppanuuksillemme asettamiamme tavoitteita ja luo mahdollisuuksia yhteiseen toimintaan kumpaakin osapuolta hyödyttäen. Haluamme olla paikallinen toimija ja mukana ihmisten arjessa. Yhteistyösopimuksemme sisältää perinteisen näkyvyyden lisäksi myös Elenian kuukauden juniorin palkitsemisen sekä Elenia Cup -tapahtuman. Uusilla toimintamuodoilla voimme osallistua lasten ja nuorten harrastustoimintaan, mikä tukee tavoitteitamme yhteiskuntavastuun saralla, asiakkuusjohtaja Janne Lamberg Elenia Lämmöstä kertoo.

– Kuukauden juniorin palkitseminen on hieno kädenojennus meidän junioritoimintaamme kohtaan. Tärkeimpänä asiana on tietysti palkita esimerkillinen toiminta niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja tätä kautta tsempata innokkaita juniorijalkapalloilijoita entisestään, JJK:n junioripuolen toiminnanjohtaja Timo Soininen kommentoi aurinkoisena.

 

Kuukauden Juniori

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi yhden juniorin JJK:n yhteistyöseuran omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen edustusjoukkueen ottelun alkua.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisemmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut pelaaja ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien joukkuekaverien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.