OTTELUTAPAHTUMA-OHJEISTUS

 

JJK-edustusjoukkueiden ottelutapahtumiin osallistuminen on harjoitustapahtumaan rinnastettava jalkapallon harrastusmuoto. Ymmärrettävästi kaikki eivät ana otteluihin ehdi, mutta parannetaan tätä jalkapallokulttuurin oleellista osaa ! TULKAA SIIS MUKAAN TAPAHTUMIIN.

Merkitkää tapahtumat NIMENHUUTOON (vast). Tehdään Hennan ja Joonaksen kanssa mahdolliset korjaukse myös TREENIKALENTERIin.

 

OHJEISTUS KUNNIA-tehtäviin alla.

Pallopojat:

Poikia tarvitaan vähintään 10. Pallopojat paikalle tunti ennen ottelun alkua, kokoontuminen pääkatsomon eteen keskikäytävän kohdalle. Tulen hakemaan joukkueen siitä ja ohjeistamaan heidät. Ohjeistuksessa mielellään yksi taustahenkilö/vanhempi mukana, kuka jakaa pojat sitten paikoilleen ja tarkkailee pelin aikana muutenkin että homma toimii. Asusteena pallopojille säänmukaisesti JJK vaatteita, mielellään yhtenäisiä mutta ei välttämättömyys. Ohjeistakaa pelaajat pukeutumaan säänmukaisesti varsinkin loppusyksystä kun ilmat voivat olla hyvinkin kylmiä! Ottelun jälkeen pallopojat keräämään vielä roskia katsomoista ja sen jälkeen heille on tarjolla hieman syötävää. Joukkueesta voi laittaa minulle viimeistään kaksi arkipäivää ennen pienen esittelytekstin minkä kuuluttaja voi lukea muutaman kerran ottelutapahtumassa.

Saattajat:

Saattajia pitää olla vähintään 11, mutta ylärajaa ei ole. Mikäli poikia tulee lähemmäksi 20 niin laitetaan saattajia myös vierasjoukkueelle. Asusteena saattajilla peliasut, sukat ja nappikset. Muuten vapaa säänmukainen pukeutuminen. Saattajat voivat kokoontua Ihantolantien pääportin ulkopuolella 45-40 minuuttia ennen ottelun alkua. Tulen hakemaan teidät sisälle yhtenä porukkana ja ohjeistamaan 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Saattajien vanhemmat pääsevät pelaajien kanssa samalla peliin ilmaiseksi. Saattajien tehtävänä on saattaa joukkueet kentälle ennen ottelun alkua sen jälkeen he voivat nauttia ottelutapahtumasta vapaasti. Joukkueesta voi laittaa minulle viimeistään kaksi arkipäivää ennen pienen esittelytekstin minkä kuuluttaja voi lukea muutaman kerran ottelutapahtumassa.

Mikäli joukkue haluaa tulla uudestaan saattajiksi, niin otamme kyllä mielellään saattajia niihin otteluihin missä niitä ei vielä ole. Tarjoan näitä otteluita myös muille alueen seuroille.

Elenian kuukauden juniori:

Tänä vuonna Elenian kuukauden juniori palkitaan edustusjoukueen kuukauden ensimmäisessä ottelussa JJK 03-09-ikäluokille. Taulukossa Elenian palkinnon saaja joukkue on kirjoitettu sinisellä värillä ja lihavoitu. Valmennusjohto valitsee ikäluokan Elenian kuukauden juniorin palkinnon saajan ja ilmoittaa siitä minulle sähköpostilla viimeistään viisi arkipäivää ennen palkinnon jakoa. Tarvitsen pelaajan nimen, pelipaidan koon ja tekstin perusteluineen palkinnon saajasta kuulutustekstiä, kunniakirjaa ja nettiuutista varten. Pelipaitaan pyydetään JJK:n edustusjoukkueen pelaajien nimmarit ja paita voi olla esim yhtä kokoa isompi kuin tällähetkellä oleva pelipaita niin se mahtuu sitten pidempään. Paidat ovat samoja Niken viininpunaisia paitoja mitä joukkueille on käytössä. Koot ovat junioreiden XS-L ja aikuisten S-XXL. Palkinto jaetaan ennen ottelun alkua ja hyvin toivottavaa on, että kyseisen palkinnon saaja olisi paikalla. Palkinnon jakavat Elenian edustaja ja JJK:n edustusjoukkueen pelaaja.

Nordean kuukauden perhe:

Nordean kuukauden perhe palkinto jaetaan joka kuukauden viimeinen ottelu ja palkinto jaetaan JJK 01-06-ikäluokille. Taulukossa Nordean palkinto näkyy punaisella värillä. Joukkueen taustahenkilöt valitsevat Nordean kuukauden perheen ja ilmoittaa siitä minulle sähköpostilla viimeistään viisi arkipäivää ennen palkinnon jakoa. Tarvitsen perheen henkilöiden nimet ja tekstin perusteluineen palkinnon saajista kuulutustekstiä, kunniakirjaa ja nettiuutista varten. Palkinnoksi he saavat kunniakirjan ja lahjakortin. Toivottavaa olisi, että mahdollisimman moni perheestä pääsisi paikalle. Palkinto jaetaan ennen ottelun alkua ja palkinnon saajien tulisi tulla 15 minuuttia ennen ottelun alkua pääkatsomon eteen keskikäytävän kohdalle ja etsiä minut siitä käsiin. Mikäli palkinnonsaajat tarvitsevat liput otteluun niin minulle ilmoitusta siitä niin laitan heidän nimellään pääportille noudettavien lippujen pisteeseen ilmaiset liput.

Tässä vielä esimerkkejä teksteihin:

Pallopoikien/saattajien:
Joukkue on pelannut yhdessä jo xx vuotta. Pelaajia meillä on …. Harjoittelemme
ja pelaamme xx kertaa viikossa. Tavoitteenamme on … Korostamme sitoutumista
ja reipasta asennetta tms…

Elenian kuukauden juniori:
xx on yksi tunnollisemmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut pelaaja ja xx yrittää
aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. xx on todellinen joukkuepelaaja,
joka ei kiukuttele muille ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. xx tulee hyvin
toimeen kaikkien joukkuekaverien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri.
Turnauksissa xx jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja
esimerkillisesti noudattaa tai itsenäisesti käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös
sidosryhmät huomioiden. Lapsen vanhemmat tukevat pojan ja joukkueen toimintaa esimerkillisellä tavalla.

Pelaajia kannattaa ohjeistaa ottamaan kynä mukaan ottelutapahtumiin, niin voi
sitten kerätä edustusjoukkueen pelaajien nimmareita ottelun jälkeen esimerkiksi
Energian nimmarikorttiin tai johonkin vihkoon.

Tämä posti on laitettu kaikille joukkueenjohtajille ja ainakin yhdelle joukkueen
valmentajista. Mikäli tästä tuli kysymyksiä niin laittakaa postia minulle.

Mukavaa futiskesää!