JOUKKUEITTEMME TOIMINNAN PERUSAJATUS  ON ESITETTY LYHYESTI TÄLLÄ SIVULLA

– Pääsivumme ALASVETO-valikosta pääset tutustumaan kuhunkin joukkueeseen.

 

JJK:n nuorin ikäkausijoukkue on 2010-syntyneet, joka on aloittanut harjoittelunsa syksyllä 2016.

 

2010-2007–ikäiset pojat harjoittelevat kaikki yhdessä ikäluokittain kaikki harjoitustapahtumat. Ottelutapahtumat sekä piirisarjoissa että turnauksissa suunnitellaan siten, että KAIKKI PELAA –takuu toimii. Harjoituksissa ja peleissä varmistamme, että kaikki pojat saavat oman halun ja kykyjen mukaista toimintaa sopivalla tahdilla. Harjoitusmäärää nostetaan vuosittain kahdesta harjoitustapahtumasta viikossa aina jopa viiteen harjoitustapahtumaan viikossa.

 

2006-ikäluokkaan ja vanhempiin perustamme jo edustusjoukkueen (JJK-06/vast) ja haastajajoukkueen (JJK-xx RED). Harjoitukset kilpa- ja haastajajoukkueissa pyrimme edelleen järjestämään siten, että kyseisten joukkueiden toiminta on mahdollisimman yhtenäistä harjoitusmääräerot ja tavoitetasot huomioiden. Joukkueet pelaavat piirisarjaa useassa eri kokoonpanossa.

 

Meillä on myös piirisarjajoukkueet (JJK-xx GREEN) kahdsen ikäluokan yhdistelmäjoukkueina (2007-2006, 2005-2004 ja 2003-2002-ikäluokkissa).  Ko. joukkueiden tarkoitus on harjoitella noin kaksi kertaa viikossa  ja pelata piirisarjan peli-ilta –pelejä.

 

SEURAKOKONAISUUDEN PERUSAJATUS

 

Perusteet ja JJK-ikäluokkien ja joukkueiden toimintamalleille löytyvät  täältä:

 

http://www.palloliitto.fi/palloliitto/saannot-ja-maaraykset/kaikki-pelaa-saannot

https://www.palloliitto.fi/valmennuslinja

https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/sha-jalkapallo/