Lisäharjoittelumahdollisuudet syyslomalla ja viikoilla 43-46
Julkaistu: 11.10.2018 00.00

Lisäharjoittelumahdollisuudet syyslomalla ja viikoilla 43-46

JJK Juniorien tulevan kauden painopisteet ovat

  • omaehtoisen harjoittelun lisääminen ja tukeminen
  • ominaisuusharjoittelu
  • mahdollisuus pelata joka viikko
  • tekniset perustaidot
  • harjoitus/harjoite & valmennustyyli tavoitteen mukaisesti


Haluamme panostaa voimakkaasti siihen, että pelaajilla on mahdollisuus harjoitella omalla ajallaan ja auttaa heitä harjoittelussa. Tätä varten olemme tehneet seuraavia toimia.

Syyslomalla Killeri on auki klo 12-14 taitoratoja ja muuta omatoimista harjoittelua varten.

Uuden kauden startatessa syysloman jälkeen seura tarjoaa lukuisia lisäharjoittelumahdollisuuksia innokkaille pelaajille. 2008-2011-ikäkausijoukkueiden lisäharjoitukset pidetään keskiviikkoisin Killerillä. Tämä korvaa edellisvuosien taitokoulun. Lisäharjoituksissa kullakin ikäluokkalla on fyysistä ominaisuusharjoittelua, teknistä perustaitoa kehittävä osio sekä peliosio. Maanantaisin järjestetään 07-ikäluokan sekä 04-, 05- ja 06-ikäluokkien Red-joukkueiden nimetyille pelaajille lisäharjoitus. Harjoituksen rakenne on samanlainen kuin nuorempien lisäharjoituksessa. 04-, 05- ja 06-ikäluokkien edustusjoukkueiden pelaajien lisäharjoittelua koordinoi Vesa Stenroos.

Kaikille avointa lisäharjoittelua on mahdollista saada kettuvuorojen, aamuharjoitusten sekä koulun futiskerhojen kautta. Kannustaamme kaikkia pelaajiamme hyödyntämään näitä. Lisäharjoittelumahdollisuuksien aikataulu ja tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Koulujen futiskerhojen aikataulu ja ilmoittautuminen puolestaan täältä.


Seuran uusimmat