Seuran syyskokous sekä tiedote seuratyöstä kiinnostuneille
Julkaistu: 17.09.2018 00.00

Seuran syyskokous sekä tiedote seuratyöstä kiinnostuneille

Syyskokous

ke 24.10.2018 klo 18.00
JJK Juniorit toimisto (Neuvottelutila)
Onkapannu 2


Seuran syyskokous pidetään ke 24.10.2018 klo 18.00 alkaen osoitteessa Onkapannu 2(neuvottelutila). Samaisesta rakennuksesta (entinen Jyväskylän Energian pääkonttori) löytyvät myös JJK Juniorit ry:n nykyiset toimitilat.

Syyskokouksessa valitaan mm. marraskuun alussa alkavan seuran toimintakauden hallitus sekä vahvistetaan alkavan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksessa valitaan yhdistyksen tilintarkastajat sekä päätetään yhdistyksen sääntömuutoksista. Kuluvan toimintakauden päättävässä hallituksessa on ollut yhteensä kahdeksan jäsentä. Syyskokouksessa käsitellään myös sääntöjemme 6 §:n mukaiset syyskokoukselle määrätyt asiat, sekä päätetään yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta.

Uuden toimintakauden hallitustyöskentelyyn toivotaan seuratyöstä kiinnostuneita henkilöitä. Myös seuran Red –joukkueiden, Green –joukkueiden sekä nuorempien ikäluokkien (2007-2012 –syntyneet) vanhempia toivomme aktiivisesti mukaan seurakehitystyöhön. Seurassa kaivataan osaamista erityisesti viestinnän sekä markkinointi- ja sponsorihankinnan osa-alueilla, mutta vahvuutesi voi toisaalta olla yhtä lailla esim. urheilutoimen tai vaikkapa taloushallinnon puolella.

Mikäli hallitustyöskentely kiinnostaa, niin tule syyskokoukseen tai lähetä viestiä sähköpostitse nykyiselle hallituksen puheenjohtajalle Tapani Kärkkäiselle (tapani.karkkainen@jjk.fi).

Seuran uusimmat