JJK05 päätti kauden voitokkaasti
Julkaistu: 07.10.2018 00.00

JJK05 päätti kauden voitokkaasti

JJK05 ikäluokka päätti kauden Palloliiton aluevalmennuskeskuksen tapahtumaan, jossa pelattiin myös kaksi viimeistä Puolen Suomen liigan peliä. Hyvässä syysvireessä ollut joukkue voitti kaikki pelaamansa pelit ja voitti tapahtuman. Jippo kaatui lukemin 4-2 (myös PSL peli), SJK peräti 9-1 ja KuPS 2-0 (myös PSL peli).

JJK05 ikäluokka on pelannut PSL:aa kahdella joukkueella koko kauden. JJK05 edustus selvisi liigan kolmanneksi. JJK05 Red puolestaan varmisti kevätkierroksella loistavasti paikan syyskierrokselle ja vaikka pelit eivät tuloksellisesti ole tulosta tuottanut niin pelillisesti on menty isoja harppauksia eteenpäin. On mahtavaa, että ikäluokka on iso ja koko ajan on uusia pelaajia tyrkyllä edustusjoukkueeseen pelaamaan. Se pistää kaikki yrittämään. Mikä kuitenkin parhainta, henki koko ikäluokassa on loistava niin pelaajien kuin vanhempien keskuudessa.

Syksy tuo muutoksia joukkueen valmennukseen. Ison harppauksen "ammattimaiseen" toimintaan on vuoden aikana tuonut Vesa Stenroos, joka talenttivalmentajan ominaisuudessa jatkaa joukkueen mukana. Ikäluokan päävalmentajaksi tulee meille tuttu mies, Taneli Piirala, joka on ollut 2011 perustamassa joukkuetta ja pari ensimmäistä vuotta mukana valmennuksessa. Muutaman vuoden poissaolon jälkeen Taneli palaa JJK05 kuvioihin ja toivottavasti vie pojat aina B-poikiin saakka. Joukkueen muu valmennus selviää lähipäivinä.

Jojot kiittää ensinnäkin poikia loistavista ja yritteliäistä peleistä kauden aikana; toiseksi koko valmennustiimiä sitoutumisesta joukkueen kehittämiseen ja kolmanneksi vanhempia aktiivisesta otteesta joukkueen toimintaan. Yhteistyössä on voimaa!


Seuran uusimmat