JJK-VALMENTAJAKSI KAUDELLE  2019
Julkaistu: 13.09.2018 00.00

JJK-VALMENTAJAKSI KAUDELLE 2019

JJK-juniorit on Keski-Suomen suurin jalkapalloseura.Tarjoamme toimintaa alle kouluikäisisten poikien kortteliliigasta tavoitteellisesti harjoittelevien nuorten kilpajoukkueisiin. Jotta pystymme tarjoamaan laadukasta toimintaa suurelle harrastajajoukolle haemme jatkuvasti lisää innokkaita ja kehittymishaluisia valmentajia mukaan seuratyöhön

JJK-VALMENTAJAKSI KAUDELLE 2019

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä pienempien ja isompien joukkueissa. Tapahtumia on 2-5 krt/vko riippuen joukkueesta, jossa olet mukana. Nuorimmilla tavoitteena on lasten innostuminen lajista, peruslajitaitojen harjoittelu ja peli-ilo isoimmilla taas pelaajien kehittäminen kohti omaa ja jopa kansainvälistä huipputasoa.

Tarjoamme erinomaisen ympäristön hankkia kokemusta ja kehittyä lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisessa ja valmentamisessa. Arvostamme aiempaa kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja erityisesti etsimme henkilöitä, joilla halu kehittyä lasten ja nuorten valmentajana. JJK tarjoaa valmentajalle seuran ammattilaisten tuen ja paljon valmista kirjallista tukimateriaalia sekä mahdollisuuden kouluttautua valmentajana. Maksamme myös valmentajalle erikseen sovittavan korvauksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai kerro mikä sinua kiinnostaisi:

14-18v kilpajoukkueet:
valmennuspäällikkö
Ilkka Mäkelä
ilkka.makela@jjk.fi
p. 040 7605155

6-13v ikäkausijoukkueet ja 10-15v harrastejoukkueet
junioripäällikkö
Ari Laiho
ari.laiho@jjk.fi
p. 045 1378521

Seuran uusimmat