2006 syntyneet pojat uusien haasteiden edessä
Julkaistu: 19.09.2018 00.00

2006 syntyneet pojat uusien haasteiden edessä

2006 syntyneet pojat siirtyvät tulevalla kaudella D13 ikäluokkaan ja tämä ikäluokka tuo tullessaan muutoksia pelaamiseen. D13 ikäluokassa siirrytään kilpasarjoissa pelaamaan isolla kentällä ja ikäluokassa kilpaillaan ensimmäistä kertaa virallisesti kansallisella tasolla. Piirin sarjoissa ikäluokassa peltaan edelleen 8v8 pelejä

11v11 peli asettaa pelaajalle aiempaa kovempia vaatimuksia jo pidentyneiden juoksu- ja syöttömatkojen muodossa. Lisäksi lisääntynyt tila ja palaajamäärä ovat haastavia uuden oppimisen paikkoja pienempään kenttään tottuneille pojille. Kansallisen tason 11v11 pelit tuovat myös tullessaan entistä kovempia haasteita.

Kaikkein kovimmat ja merkityksellisimmät pelit ovat kuitenkin monella pojista odottamassa kaukana tulevaisuudessa. Siksi tulevaankin kauteen lähdetään pelaajakehitys edellä ja pyrimme takaamaan mahdollisimman isolle joukolle keskisuomalaisia jalkapalloilijan alkuja sellaisen harjoittelu- ja peliympäristön jossa vaatimustaso on kehittymisen kannalta riittävän haasteellinen. Pelaamisen osalta pyrimme vastaamaan tähän niin että yhteistyössä FCV:n kanssa kokoamme tulevalle kaudelle kaksi kansallisen tason peliryhmää, jotka lähtevät hakemaan paikkaa (ja kansallisen tason pelejä koko kesäksi) Puolen Suomen Liigaan.

Aloitamme projektin järjestämällä JJK P06 edustusjoukkueen avoimia harjoitustapahtumia, joihin muutkin jo pitkään pelanneet ja jalkapalloilijana pitkälle pyrkivät keskisuomalaiset pelaajat voivat tulla kokeilemaan harjoittelua joukkueen mukana. JJK P06 joukkueen harjoitusryhmä nimetään ja harjoitukset alkavat heti syysloman jälkeen. Näiden harjoitusten jälkeen kokoamme saman tien myös toisen joukkueen jonka toiminta järjestetään seurayhteistyönä. Tämäkin ryhmä käynnistää toimintansa pian syysloman jälkeen.

JJK P06 avoimet harjoitukset: pe 29.9., ma 1.10, ti 2.10. ja ti 9.10

Yhdistelmäjoukkueen aloitus la 27.10. Koko päivän tapahtumalla.

Lisätietoa la 27.10 tapahtumasta ja prosessista yleisesti: ari.laiho( )jjk.fi / anssi.viren( ) fcvaajakoski.fi

Seuran uusimmat