JJK:n JUNNUHALLI

Killerin jalkapallohalli on nyt JJK:n junnuhalli, jonne JJK-juniorit jakaa harjoitus- ja pelivuorot omille joukkueilleen sekä yhteistyöseuroilleen ja –joukkueille. Killerin palloiluhalli sijaitsee Jyväskylän Killerillä Vesangantien varrella lähellä Killerin Liikuntakeskusta.

Osoite on Sykeraitti 4  40630 Jyväskylä.  Katso sijainti kartalla >>

Käyttöoikeus on vain ennalta vakiovuoron varanneille.  Hallin varauskäytäntö noudattaa samaa periaatetta kuin kaupungin omistaman Vehkalammen harjoitushallin varaukset: lokakuun alusta huhtikuun loppuun viikottaisen vakiovuoron varanneet ovat etusijalla. Yksittäisvuoroja voi varata vain vakiovuorojen vapauduttua.

Varaukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen: mika.marttinen(at)jjk.fi .

 

Varaustiedot löytyvät toistaiseksi TÄSTÄ LINKISTÄ

 

HUOM ! Talven 2017-2018 vuoronjakoa on valmisteltu yhdessä ”vanhojen käyttäjien” ja yhteyttä ottaneiden seurojen ja joukkueiden kanssa !

 

HALLI
Hallitila jakaantuu neljään osaan osaan : kenttäalueeseen (1 ja 2), lämmittelyalueeseen sisäänkäynnin ohessa ja lämmittelyalueeseen kentän päädyssä. Kenttäalueen vuoro vaihtuu tasan vuorolistaan merkittynä kellonlyömänä. Päättyvän vuoron joukkueen on ripeästi poistuttava kenttäalueelta ja siirrettävä harjoitteluvälineet ja maalit perusasemiinsa. Tarkennamme pian yhdessä ”hallin perusjärjestelyt” mm. maalien sijoittelua koskien. Suurin mahdollinen peli-/harjoittelualue sisähallissa on 40 x 64,5 m jalkapallonurmea.

Huolehdittehan varusteiden asettamisesta siisteihin  joukkuekokonaisuuksiin, jotta hallin tilat saadaan optimikäyttöön.

HUOM! Kenttäalueen käyttäjiltä edellytetään täyspainoista olosuhteiden hyödyntämistä harjoitteluun – joukkuepalaverit, venyttelyt ja tiedotustuokiot pidetään lämmittelyalueella tai muualla kenttäalueen ulkopuolella.

HUOM! Jos kenttäalue näyttää olevan vain osittaisessa käytössä, on harjoitukseen valmistautuvalla joukkueella oikeus siirtyä kenttäalueelle, mikäli kenttäalueella harjoittelevan ryhmän vetäjä antaa siihen luvan Lupa tulee siis aina pyytää. Olemmehan yhdessä tarkkoja pelaajamääriin liittyen ja ennakoimme mahdolliset muutokset puolen kentän ja koko kentän tarpeissa.
Kenttäalueella ovat sallittuja kaikki jalkapallojalkinetyypit (pl irtonappulat). Alusta jalkapallotekonurmi.

Kun hallissa ei ole toimintaa, pidetään ovet aina lukittuina ja valot sammutettuina. Myös wc-tilojen lukitus on tärkeää, jotta vältytään poikkeustiulanteissa mahdollisilta jäätymisvahingoilta. Hallin lämpötila on pääsääntöisesti hieman plussan puolella, mutta lämpötilan äkillinen kylmeneminen voi johtaa tilanteeseen, jossa hallissa on miinusta muutama aste.

Hallissa ei ole pukuhuoneita tai sosiaalitiloja (pl kaksi WC:tä).

Sisäkoppien takana on varusteiden säilytykseen varattu alue naulakoineen. Käytättehän sitä säännöllisesti.

 

VALAISTUS
Valot kytketään päälle ja pois sisäänkäynnin vieressä olevalla kaukosäätimellä. Ole maltillinen ja huolellinen kaukosäätimen käytössä. Valot reagoivat pienellä viipeellä.

KIELLETTYÄ
Hallissa ovat ehdottomasti kiellettyä: tupakointi, purukumit, nuuska, alkoholi ja lemmikkieläimet.

SIISTEYS
Jokainen hallin käyttäjä vastaa hallin siisteydessä. Jokaisen tulee itse huolehtia tuomansa roskat, teipit, pullot jne. hallin roska-astioihin tai viedä ne mukanaan. Joukkueilta edellytetään myös talkoohenkeä siinä, että yhdessä hoidetaan toistenkin aiheuttamat laiminlyönnit ja kerätään kaikki silmiin tarttuvat roskat pois.
Eväiden tuomista halliin ei suositella, mutta esimerkiksi turnaustilanteissa välttämättömistä eväshetkistä tulee suoriutua erityistä siisteyttä noudattaen odotusalueella.

LIIKENNE JA PYSÄKÖINTI
Pysäköintialue on sisäänkäynnin puoleisella aukiolla hallin edessä. Vältättehän pysäköintiä koirahallin puolella.

ONGELMATILANTEET
Sähkökatkon sattuessa kytkeytyy hallin konehuoneen varavoimalähde päälle. Ellei näin tapahdu sammuvat sisäänpuhallus, valot ja lämmitys. Ei silti syytä hätään – halli ei romahda, vaan ääritapauksessakin painuu hitaasti kasaan. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä isännöitsijään Jorma Vireniukseen.

Killerin Hallin konehuolto, lämpö, paineistus. koneiden käynti ja hallin valaistus on Sixpoint Oy:n / Jorma Vireniuksen vastuulla (puh 0400 514 869). Ota yhteyttä, jos jotain mielestäsi poikkeavaa ilmenee.

 

Pelien järjestäminen

Hallissa järjestetään syksystä 2015 alkaen JJKn Talviliigaa sekä säännöllisiä ottelutapahtumia JJK:n pienten kentän ikäluokille. Ottakaa rohkeasti yhteyttä seuraamme tai suoraan joukkueisiin, mikäli haluatte ottelun mukavissa olosuhteissa joko omana tapahtumana tai JJK-vuorojen yhteydessä.

Halliin on hankittu varusteita, jotta pelin järjestäjä voisi helposti organisoida kioskitoiminnan peleihin.

Varusteet:
– tyhjä kassalipas
– kahvinkeitin, hanki kahvi ja suodatin pussit tarpeen mukaan
– sähkögrilli
– pöytä

 

Linja-autoyhteydet tästä linkistä >>

Yhteystiedot

Halli Oy hallituksen puheenjohtaja

Mika Etelälahti

Puh. +358 40 738 2452

mika.etelalahti (at) jjk.fi

Halli Oy hallituksen varapuheenjohtaja

Lassi Hietanen

Puh. + 358 400 332 355

lassi.hietanen (at) jjk.fi

Halli Oy hallituksen jäsen

Jari Lampinen

Puh. + 358 40 730 6037

jari.lampinen (at) jjk.fi

Vuoro- ja turnausjärjestelyt

Mika Marttinen

Puh. +358 400 811 347

mika.marttinen(at)jjk.fi

Isännöinti ja huolto
Sixpoint Oy

Jorma Virenius

Puh. +350 400 514 869

varaukset(at)killerinpalloiluhalli.fi