Ainutlaatuisena osana Stadiumin ja Kettupaitojen yhteistyötä jokainen JJK:n katsoja ja kannattaja voi itse osallistua entistä vahvemman seuran ja juniorityön tukemiseen. Osallistuminen on tehty todella helpoksi:

Jos et jo ole Stadiumin jäsen, liity heti mukaan osoitteessa www.stadium.fi. Rekisteröityminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja saat heti käyttöösi Suomen parhaimmat urheilukaupan edut. Lisäksi jokainen ostoksesi kaikissa Stadium-myymälöissä sekä Stadiumin verkkokaupassa kerryttää sinulle omaa rahanarvoista Stadium-bonusta.

Mene osoitteeseen www.stadium.fi ja kirjaudu sisään omilla jäsentiedoillasi

Kun olet omalla jäsensivullasi, valitse vasemmalta TUE SEURAASI ja kirjoita valintakenttään JJK.

Tämän jälkeen voit vielä valita haluatko ohjata tukesi koko seuralle tai ottaa kohteeksi yksittäisen JJK:n juniorijoukkueen – tai jopa molemmat!

Tallenna valintasi ja olet valmis – JJK kiittää!

Tästä hetkestä lähtien tekemällä ostoksia missä tahansa Stadiumin myymälässä ja Stadiumin verkkokaupassa tuet samalla JJK:n junioritoimintaa. Muista käyttää jäsenkorttiasi ja/tai kirjautua sisään ostoksia tehdessäsi.

Seuralle tuleva tuki ei vaikuta omaan bonuskertymääsi, eli saat kaikki normaalit bonukset omaan henkilökohtaiseen käyttöösi aivan normaalisti.

Tervetuloa laadukkaille ja edullisille ostoksille Suomen parhaimpaan urheilukauppaan!

 

Stadium

Stadium Jyväskylä palvelee sinua laajan ja laadukkaan valikoiman sekä asiantuntevien myyjiemme kera Sokos-keskuksessa. Olemme auki arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 sekä sunnuntaisin klo 12-18.