JJK juniorit noudattaa ajatusta: ”Seura olemme me.”

Toimintamme kehittyy voimakkaasti ja toimimme parhaamme mukaan koko jäsenistömme parhaaksi: Yhdistyksen jäsenet ovat joko nuorisojäseniä, varsinaisia jäseniä tai kannattajajäseniä. Vuoden 2014-2015 kuluessa olemme pyrkineet kasvattamaan jäsenmääräämme ”haastamalla” seuran vapaaehtoistyötekijät ja muut seura-aktiivit seuramme jäseniksi. Olemmekin saaneet uusia varsinaisia jäseniä kevään kampanjan ja syksyn uusien toimihenkilöiden myötä.

Hallitus käsittelee jäsenhakemukset säännönmukaisissa kokouksissaan ja hyväksyy yhdistyksemme jäsenet: – Yhdistyksen nuorisojäseneksi, varsinaiseksi jäseneksi ja kannatusjäseneksi hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Yhdistyslain mukaan: – Yhdistyksen jäsenistä on hallituksen pidettävä luetteloa.

Luetteloon on merkittävä kunkin jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. Seura ja sen hallitus noudattaa tätä menettelyä sekä muita ko lain asiakohtia.

Kehitämme jäsenluetteloa kattamaan nykyistä yksityiskohtaisemmat jäsentiedot vuoden 2015 kuluessa, kun

– seuran taloudenhallintajärjestelmät saadaan liitettyä pankin tietokantaan (vast) tai

– Palloliiton uusi Palloverkko antaa mahdollistaa jäsenrekisterin tietojen täydentämisen ja selkeän käyttömallin.

Käytännössä: – Tervetuloa jäseneksi ! – Hakemuksesi käsitellään lain ja sääntöjemme mukaan.
– Jäsenhakemus hyväksytään jäsenmaksuhakemustasi seuraavassa hallituksen kokouksessa ellei toisin ilmoiteta. – Jäsenyys säilyy, kun noudattaa seuramme sääntöjen pykälää 4.

Toimihenkilöiden kausikortit – jäsenen kausikortit

JJK Keski-Suomi Oy myöntää JJK Juniorit ry:n jäseninä oleville juniorijoukkueiden toimihenkilöille kausikortin JJK:n edustusjoukkueen peleihin Harjulla.

Kortteja myönnetään neljä kappaletta per joukkue. Jos joukkueessa on vähintään 30 pelaajaa, kortteja myönnetään kuusi, ja jos pelaajia on vähintään 40, kortteja myönnetään kahdeksan.

Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn ja numeroimattomaan istumapaikkaan aurinkokatsomossa, istumapaikkojen riittäessä. Joukkueenjohtaja sopii, kenelle joukkueen valmentajista ja muista toimihenkilöistä kortti annetaan, ja ilmoittaa kootusti joukkueen nimen ja kortinhaltijoiden nimet juniorien toimistolle sari.manninen@jjk.fi -osoitteella.

Kortti on henkilökohtainen ja edellyttää, että kortin haltija on maksanut JJK Juniorit ry:n jäsenmaksun (10 euroa) tälle toimintakaudelle. Jäsenmaksu maksetaan Juniorien tilille FI4652900220282956 ja maksutietoihin merkitään sana Jäsenmaksu sekä oma nimi, kotipaikkakunta ja mahdolliset yhteystiedot.

Saat korttisi Harjun pääportin lippuluukulta ennen ottelua. Kerro nimesi ja ilmoita olevasi juniorijoukkueen toimihenkilö. Jos et jostain syystä pääse otteluun, kortin voi käydä noutamassa JJK:n toimistolta.