JJK Jyväskylä

JJK-perhe koostuu kolmesta täysin taloudellisesti itsenäisestä organisaatiosta, joilla on kaikilla omat sääntönsä. Jokapäiväisessä toiminnassa teemme kuitenkin erittäin tiivistä yhteistyötä jokaisella mahdollisella saralla, ja yhteinen tavoitteemme on toimia laadukkaan jalkapallotoiminnan suunnannäyttäjänä niin harrastus- kuin kilpatasolla.

 

Visio 2011: JJK on koko Keski-Suomen seura. Sen pelaajisto koostuu lähes ainoastaan keskisuomalaisista pelaajista. Seura on alueensa johtava ja esimerkillinen laatuseura, jonka positiivinen merkitys kilpa- ja harrastejalkapallossa tunnistetaan.

Missio: Peli ilo kunniaan – pelaajat keskiössä !

Toiminta-ajatus: JJK tarjoaa toimintaa kaikille jalkapallon toimintatasoille harraste- ja piirisarjajalkapallosta kansalliseen huipputason jalkapalloon asti. Lisäksi seura luo edellytykset kehittyä pelaajana kansainväliselle tasolle.

 

JJK Juniorit nostettiin keväällä 2002 Nuori Suomi Sinetiseuraksi.
SPL-laatuseuraksi meidät tunnistettiin loppuvuonna 2012.
Talenttivalmennukseen soveltuvaksi alueelliseksi johtoseuraksi meidät hyväksyttiin keväällä 2014

Ko. tunnustukset ovat laadun tunnus hyvästä ja laadukkaasta nuorisotoiminnasta.

JJK Juniorit toiminnan periaatteet, strategia ja vuosittainen toiminta on noudattavat siis

1) Junioriurheilun yleisiä toimintaperiaatteita Sinettiseurakriteereillä

2) Suomen Palloliiton laatuvaatimuksia seuran toiminnan toteuttamiseksi kaikilla toiminnan tasoilla kilpajoukkueista harrasteryhmiin ja jalkapallovalmennuksesta urheilijaksi tai liikkujaksi kasvamisen kokonaisuuteen

3) Talenttivalmennus -status kriteereillä olemme 1/12 valtakunnallisesta huippuvalmennusseurasta ja yhteistyössä alueen muiden seurojen kanssa Palloliiton ohjauksessa luomme edellytykset huippupelaajaksi kehittymiselle.

JJK Juniorit ry

Junioritoiminnan järjestäminen Kortteliliigasta C/B-junioreihin asti sekä aikuisten piirisarjajoukkue

JJK Jyväskylä ry

A- ja B-nuorten toiminta

Joukkueiden sivut edustusjoukkueen sivuilla

JJK Keski-Suomi Oy

Edustusjoukkueen toiminta

Omat kotisivut: www.jjk.fi