JJK 03 Kai Pahlman turnaukseen
Julkaistu: 18.06.2018 00.00

JJK 03 Kai Pahlman turnaukseen

Kauden alussa JJK-03 joukkue asetti Puolen Suomen Liigassa viimeisen yhteisen kauden tavoitteekseen saavuttaa paikka Kai Pahlman SM-lopputurnaukseen. Sarja oli aiempia vuosia tasaisempi ja joukkueiden väliset erot kaventuneet.
JJK keikkui keväästä saakka sarjan kärjen tuntumassa, mutta vasta viimeisessä ottelussa JJK-03 nuoret varmistivat paikkansa auringossa.

Joukkueen pitkäjänteinen työ on alkanut tuottamaan halutunlaista tulosta. Huima harppaus menneestä tähän päivään on tapahtunut joukkueen kehityksessä. Ennen viimeistä kierrosta Vaasassa, oli mahdollisuus voittaa koko liiga tai jäädä kokonaan lopputurnauksen ulkopuolelle. Mielenkiintoiseksi asetelman teki myös pelien kuormitus joukkueiden välillä. SJK ja VPS olivat pelanneet jo aiemmin kesällä ottelut toista otteluparia Jaroa vastaan, oli JJK ainoa joukkue, joka sai urakoida kaksi peliä lyhyellä aikavälillä varsin helteisessä kesäsäässä.

Ensimmäinen peli SJK:ta vastaan pelattiin "perunapellolla", jossa jalkapallon pelaaminen oli varsin haastavaa. Johtoaseman jälkeen SJK kipusi tasoihin ja maalilla ohi. Kolme kertaa ketut kolisteli SJK:n maalitolppaa, mutta epäonnen kautta pisteet jäivät SJK:lle upeasta taistelusta huolimatta. Näin ollen SJK vei ykköspaikan liigasta. JJK:n toinen peli, vain kolmen tunnin tauon jälkeen oli vastustajan VPS:n ensimmäinen ja ainoa peli koko päivänä. Kenttäolosuhteet olivat tällä kertaa huippuluokkaa.

Peli aloitettiin vahvasti johtoasemissa Matias Sydänmaan maalilla, mutta vaasalaiset tulivat tuoreilla jaloilla ja isolla pallolla 3-1 johtoon. Liigan maalikuningas Sydänmaa olikin päivän maalinälkäisin ja tälläsi joukkueensa tuella pelin lopulla vielä kolme kertaa pallon maaliin, joista yksi tuomittiin kuitenkin paitsioksi. Lopputulokseksi kirjattiin tasuri 3-3 viimeisillä minuuteilla ja se varmisti, että JJK taisteli itsensä SM-lopputurnaukseen Tornioon ja täten saavutti asettamansa tavoitteen. Joukkue antoi itsestään kaiken ja uskoi omaan tekemiseen loppuun saakka. Joukkue ansaitsee paikkansa Suomen huippujen joukossa!


Matiaksen 1-0, johtomaali.

Tämän joukkueen on upea päättää yhteinen taival ansaitusti SM-lopputurnaukseen elokuun alussa aina aurinkoisessa Torniossa 2.-5.8.2018.

Lopputurnauksen viralliset sivut: http://kaipahlmanturnaus.com

Onnittelut pojille, valmennukselle ja taustajoukoille.

Seuran uusimmat