Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin piirihallitus on valinnut kehitysjohtajakseen Ali Kangas-Hynnilän Jyväskylästä

 

Ali Kangas-Hynnilä  siirtyy kehitysjohtajan tehtävään  DT Finland Starkki yksikön johtajan tehtävästä, jossa hänen vastuullaan on ollut mm. yksikön operatiivinen johtaminen, budjetointi, markkinointi, koulutus ja PR-toiminta.

 

Ali on 47-vuotias, liike-elämässä jo kannuksensa hankkinut johtamisen ammattilainen.

Keski-Suomeen perhe muutti Etelä-Pohjanmaalta Ilmajoelta noin 15 vuotta sitten.

Perheeseen kuuluu vaimo, Sari sekä kolme lasta, Selina 17 v, Ilona 16 v ja Eeli 9 v. Jokaisen lapsen harrastuksena on ollut tai on edelleen jalkapallo.  Nykyisin lempiharrastuksiin Alilla kuuluu golf, ulkoilu ja seuratoiminta.

 

Jalkapallon parissa Ali on viettänyt useita vuosia, nuoruudessa Alavudella pelaajana ja apuvalmentajana. Aikuisiällä valmentajana, joukkueenjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Jalkapallon lisäksi Ali on ollut aktiivisesti mukana myös painitoiminnassa, Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoen Kisailijoissa ja tällä hetkellä Jyväskylässä Harjun Woiman puheenjohtajana.

 

Piirihallituksen valinnassa painottuivat Alin vahvuudet strategisessa johtamisessa ja seuratoiminnan laaja tuntemus ja kokemus, joita tarvitaan piirin ja sen jäsenseurojen pitkäjänteiseen eteenpäin viemiseen.

 

Ali aloittaa työt kehitysjohtajana 22.09.2014 ottaen uuden haasteen vastaan innolla, sillä hän näkee seurakentässä paljon potentiaalia, hyviä ihmisiä ja rajatonta riemua. Ali haluaakin tehdä  tulevaisuudessa asioita yhdessä ja avoimin mielin.

 

 

Lisätietoja:

Suomen Palloliitto Keski-Suomen piiri

Jarmo Kivikunnas

hallituksen puheenjohtaja

0400-887533

jarmo.kivikunnas@cadmic.fi

 

JJK-jun on osallistunut valintaan Piirihallituksen jäsenyyden perusteella ja toivottaa Alin tervetulleeksi kehittämään suomifutista. Olemme ehdottomasti samaa mieltä piirijohtajan terveisistä: Uskomme saavamme posittivisen ja määrätietoisen strategisen johtajan mukaan yhteiseen yritykseemme !