Hei 05-ikäluokan pelaajat ja vanhemmat!

 

Tervetuloa mukaan JJK:n ikäkausijoukkue toimintaan. Jos haluatte harrastaa jalkapalloa läpi vuoden hyvissä olosuhteissa, niin JJK:ssa poika pääsee harjoittelemaan tavoitteellisesti useamman kerran viikossa ja pelaamaan hyviä pelejä säännöllisesti.

Ikäkausijoukkueissa toimitaan tasoryhmäperiaatteella, jolloin jokaiselle pelaajalle voidaan tarjota yksilöllisesti sopivaa valmennusta ja pelejä. Tasoryhmämme pelaavat pelejä pääosin turnausmuotoisesti piirin tasolta aina valtakunnan huipulle asti. Näin jokaiselle pelaajalle löytyy kuhunkin kehitysvaiheeseen sopivia haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia. Toivomme mukaan tulevien poikien hallitsevan jo jalkapallon perustaidot.

Tämä ei ole kuitenkaan este, sillä kaikilla taitotasoilla oleville pojille löytyy paikka JJK:n joukkueissa. Nyt loppusyksystä muodostettaviin Kilpa- ja Red -joukkueisiin tulevat jo perustaidot hyvin osaavat pojat. Lisäksi haluamme mukaan myös innokkaita perustaitojaan vielä kehittäviä poikia, jotka ohjaamme JJK:n Green -joukkueeseen. Kauden aikana poikien kehittymistä seurataan ja pelaajat saattavat joukkueiden välillä vaihtua sitoutumisen, oman halun sekä kilpaillullisuuden perusteella.

 

jjk05-thumb

 

Miten mukaan: JJK 05 JOUKKUE JÄRJESTÄÄ SYYS- LOKAKUUN VAIHTEESSA AVOIMIA HARJOITUKSIA JOIHIN VOIVAT KAIKKI KIINNOSTUNEET 05-POJAT TULLA MUKAAN TUTUSTUMAAN TOIMINTAAN JA VALMENNUKSEEN.

AVOIMET HARJOITUKSET

VK 39.

– Ma 21.9. klo 16.15 -18:30 Vehkalammen kuplahalli ( alkuverryttely klo 16:30 – 17:00)

– Ti 22.9. klo 16:45 – 19:00 Killerin Juniorihalli ( alkuverryttely klo 17:00 – 17:30)

– Pe 25.9. klo 15:45 – 17:15 Vehkalammen kuplahalli ( ei alkuverryttelyä )

AVOIMET HARJOITUKSET

VK 40. Aikataulut ilmoitetaan , kun harjoitusvuorot varmistuvat. Jos pelaaminen JJK:ssa kiinnostaa, pyydämme teitä lähettämään pojan nimen ja vanhempien yhteystiedot alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. jyrki.saarela@elisanet.fi

Jyrki Saarela, päävalmentaja JJK-05