Piirijoukkuetoiminnasta aluejoukkuetoimintaan

01-syntyneiden aluejoukkuetoiminta pyörähti käyntiin 16.9. Tapahtuma sisälsi kahdet harjoitukset, luennon levon ja unen tarpeellisuudesta sekä ruokailun. Ensimmäisessä harjoituksessa painotettiin syöttämistä läheltä prässiä, tilanteenvaihtoja ja syöttämistä syvällä ja keskellä. Toisessa harjoituksessa pelattiin 11v11 peliä teemoilla korkea prässi (riistämistä, ei peittämistä) ja eteenpäin puolustaminen.

Tapahtuman veti maajoukkue ja Keski- ja Itä-Suomen aluejoukkuevalmentaja Kai Nyyssönen. Maalivahteja valmensi JJK:n maalivahtivalmentaja Janne Korhonen, apuvalmentajina toimivat JJK talenttivalmentaja Jarkko Jokiranta, KuPS:n talenttivalmentaja JP Niskanen ja Palloliiton alueellisen valmennuskeskuksen johtaja Henri Lehto.
JJK:sta olivat mukana: Leif Ludwig, Oskari Sallinen, Eero Korhonen, Väinö Vehkonen, Rasmus Ervasti, Viljami Punna, Matti Artimo ja Eemil Vauhkonen. Lisäksi Keski-Suomesta oli mukana Komeettojen Eelis Kiiskinen.
Aluevalmentaja Nyyssönen oli tyytyväinen pelaajien tekemiseen;” Ne pelaajat jotka olivat tällä kerralla valittu, olivat mukana oikealla asenteella ja innolla. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa tapahtumaa, mikä järjestetään Kuopiossa tiistaina 20.10”.