Missä mennään ?

JJK junioreiden organisaatio on vuodesta 2011 alkaen ottanut isoja kehitysaskelia toiminnassaan sekä laadullisesti että määrällisesti. JJK juniorit on Suomen Palloliiton auditoima laatuseura auditoinnin korkeimmalla 5-tasolla. JJK tarjoaa toimintaa kaikille jalkapallon toimintatasoille harraste- ja piirisarjajalkapallosta kansalliseen huipputason jalkapalloon asti. Lisäksi seura luo edellytykset kehittyä pelaajana kansainväliselle tasolle.

Muutoksen haasteet

Kehityksellä on myös hintansa. Nuoret seurassa työskennelleet valmentajamme on huomattu myös muualla. Heidän erinomainen osaamisensa sekä valmennuksellisesti että organisaation toiminnan kannalta on tunnistettu niin hyväksi, että uudet tehtävät kutsuvat. HJK, JJK:n edustus ja Aluevalmennuskeskus saavat joko suoraan värvättynä tai tiukan valintaprosessin tuloksena huipputyöntekijän joukkoonsa. Samanaikaisesti JJK junioreissa avautuu uusia työmahdollisuuksia jalkapallo-osaajille. Muuttuvassa tilanteessa haluamme kertoa, että valmistelemme vaihtoehtoja toiminnan yhtä reippaalle jatkamiselle kuin mitä nyt yhdessä seuraväkemme kanssa teemme

Uuden kauden alussa

Valmennuspäällikön ja nuorisopäällikön kartoitukset on aloitettu. Julkaisemme rekrytointi-ilmoitukset piakkoin mm nettisivuillamme. Samanaikaisesti rekrytointiprosessien käynnistyttyä seuran hallitus on päättänyt kutsua koolle yhdistyksen ylimääräisen kokouksen. Kokouksessa tullaan esittämään uudeksi hallituksen jäseneksi Caius Forsbergia, joka on toiminut vuodesta 2014 seuran junioripäällikkönä ja aloittanut JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtajana 10.11.2017. Lisäksi hallitus esittää asiantuntijajäseneksi Matti Lähitietä, joka on toiminut JJK junioreiden valmennuspäällikkönä vuodesta 2014 alkaen. Matti Lähitien on vastannut mm JJK junioreiden käytössä olevan valmennuslinjan kehittämisestä. Matti aloittaa Keski-Suomen Aluevalmennuskeskuksen päällikkönä 1.1.2018.

Onnittelut Masse ja Caius uusista huippupesteistä! Saamme kuitenkin nauttia Caiuksen osaamisesta myös jatkossa, vaikkakin uudessa roolissaan. Hän on antanut hyväksyntänsä valinnalle JJK Junioreiden hallitukseen. Yhteistyö Massen kanssa jatkuu tiiviinä aluevalmennuskeskustoiminnan myötä.

Hyvää joulunodotusta kaikille.

Laitattehan allakaan: perinteinen JJK-juniorigaala järjestetään Paviljongissa tiistaina 16.1.2018.

 

******************************

http://www.jjk.fi/uutiset/caius-forsbergista-jjkn-toimitusjohtaja/

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/matti-lahitie-keski-suomen-valmennuskeskuksen-paallikoksi

http://www.hjk-j.fi/?x22920=2126221