JJK- Juniorit etsii U13-U15 Talenttivalmentajaa

 

JJK-Juniorit on yksi Suomen parhaista juniorijalkapalloseuroista, jonka johdonmukainen pelaajapolku  ulottuu Kortteliigasta miesten Veikkausliigajoukkueeseen. Veikkausliigassa pelaava edustusjoukkue koostuu pääosin seuran omista kasvateista. Etsimme nyt talenttivalmentajaa tärkeään U13-U15 vaiheeseen kasvattamaan huippupelaajia omaan edustusjoukkueeseemme tai kansainvälisille kentille ammattilaisiksi.

Poikien nuoruusvaiheen talenttivalmennusohjelman päämääränä on tukea pelaajien laadukasta arkea yläkouluvaiheessa ikäluokissa 13-15-v. Valmentaja toimii osana joukkuevalmennusta (ei päävalmentajan roolissa) ja tukee samalla motivoituneimpien pelaajien kasvamista urheilijaksi sekä omassa seurassaan että alueen yhteistyöseuroissa. Tavoitteena on luoda pelaajille vahva ja monipuolinen urheilullinen pohja ennen toiselle asteelle siirtymistä.

Oletko sinä kiinnostunut tehtävästä? Etsimme intohimoista, aloitteellista, sosiaalista, organisointikykyistä ja kärsivällistä juniorivalmentajaa vastuulliseen tehtävään. Ammattitaito nuorten valmentajana ja pelaajatausta katsotaan valinnassa eduksi. Koulutustasosuosituksena on voimassa oleva UEFA A -lisenssi ja muu soveltuva koulutus.

 

 Jos haluat mukaan, ota rohkeasti yhteyttä 15.9 mennessä:

 

Lisää tietoa Talenttivalmentajan tehtävästä ja roolista saat myös Palloliiton sivulta TÄSTÄ LINKISTÄ. 

ERITYISOHJEET TEHTÄVÄÄN HAKEMISESTA TÄSTÄ LINKISTÄ !

 

 

Toiminnanjohtaja                                                            Valmennuspäällikkö

Timo Soininen                                                                 Matti Lähitie

timo.soininen@jjk.fi                                                       matti.lahitie@jjk.fi