Tervetuloa mukaan JJK VI-div aikuisjoukkueeseen

JJK Cityketut on JJK-juniorien miesten Keski-Suomen Kuutosta pelaava joukkue. Joukkueen pelaajista moni on armeijaiässä ja mm. siksi joukkue kaipaa kipeästi uusia pelaajia. Toivomme, että seuran muiden juniorijoukkueiden taustoista (nuorten pelaajien valmentajia, isiä tai isoveljiä), kaveripiiristä, ex-JJK-pelaajista, Harjun pojista jne… saattaisi löytyä pelaajia, joilla olisi kiinnostusta edustaa JJK:n värejä myös joukkueessamme.

Kausi 2014 on meiltä pelien osalta jo päättynyt, mutta pidämme syksyn mittaan vielä muutaman pelivuoron kolmena peräkkäisenä sunnuntaina (28.9., 5.10. ja 12.10.) Vehkalampi 1:llä klo 18.30-19.45 tuntuman ylläpitämiseksi. Pidämme vuorot kaikille avoimina, eli mikäli ajatus ensi kaudella Kuutosessa pelaamisesta kiinnostaa edes jollain tasolla voi vuoroille tulla ilman erillistä ilmoittautumista tutustumaan joukkueeseen ja kokeilemaan miltä pelaaminen tuntuu. Tässä vaiheessa ei paikalle tulemalla sitoudu vielä mihinkään, siispä tule ja tuo kaverisikin!

Pimeimmällä talvikaudella harjoittelemme Killerin palloiluhallissa. Meillä on myös mahdollisuudet otteluihin Vehkalammen uudessa hallissa kevättalvella.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Jukka Kemppainen

jukka.j.m.kemppainen@jyu.fi

040-8275792