JJK-02 joukkue osallistui 11.-14.8. Palloliiton PC14 Pajulahti turnaukseen, jota voi pitää epävirallisena C-poikien SM-Turnauksena. Mukana turnauksessa olivat kaikki ikäluokan parhaat joukkueet sekä joukkue Bremenistä Saksasta.
Turnaus alkoi torstaina juhlallisella joukkueiden arvonnalla lohkoihin ja kapteenien haastatteluilla. JJK:n lohkoon tulivat Honka, Orpa ja Tips.
Perjantaina ensimmäinen peli oli Orpaa vastaan. Peli oli odotetun tiukka Puolen Suomen liigasta jo tuttua vastustajaa vastaan. Peli oli kuitenkin valtaosaltaan JJK:n hallussa ja päättyi lopulta JJK:n 1-0 voittoon.

Perjantain toisessa pelissä vastaan tuli turnauksen voittanut Honka. Hyvän ja yritteliään alun jälkeen Honka sai pelin haltuunsa ja parin helpomman maalin siivittämänä Honka vei lopulta 6-0 voiton. JJK:llakin oli omat paikkansa, mutta tällä kertaa jäi nolla rikkomatta. Pelin jälkeen pojat saivat kuitenkin Hongan valmennukselta kiitosta, että tappiosta huolimatta JJK pyrki omaa pallollista peliä eikä lähdetty vain puolustamaan roiskimaan pitkää palloa.
Lauantaina ensimmäinen peli oli Tipsiä vastaan. JJK:n pojat olivat heti alusta lähtien loistavasti hereillä ja peli kulki poikien komennossa. Yritteliään ja hallitun esityksen jälkeen peli päättyi ansaitusti JJK:n 6-1 voittoon. Tämä voitto varmisti pojille pääsyn 8 parhaan joukkoon.
Lauantain toisessa pelissä vastaan tuli uusi tiukka tasonmittari Ilves. JJK lähti peliin mahtavalla otteella ja kaikki pojat saivat itsestään parasta irti. Jännittävien vaiheiden jälkeen peli päättyi JJK:n 2-1voittoon ja joukkue välieriin.
Sunnuntain välierässä vastaan tuli aina erittäin vaikea ja tasokas PKKU. JJK:n pojat eivät olleet tällä kertaa aivan terävimmillään, vaikka maalipaikkoja joukkueelle tulikin. PKKU käytti omat paikkansa ja vei voiton 1-3.
Pronssipelissä vastaan tuli tuttu vastustaja Kups. Tässä pelissä alkoi näkymään JJK:n otteissa jo turnausväsymystä, joka turnauksen pienimmällä pelaajamäärällä pelanneena joukkueena tuli harmittavasti eteen tähän kohtaan. Kovan yrityksen ja hyvienkin JJK:n maalipaikkojen jälkeen peli päättyi tällä kertaa lopulta Kuopiolaisten 2-0 voittoon.
Turnaus jäi kuitenkin JJK:n osalta vahvasti plussan puolelle. Saatiin pelattua monta tasokasta ja kova tempoista peliä ja pojat saivat varmasti onnistumisten kautta lisää itseluottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä, jolla jaksaa taas treenata pitkän talvikauden.
Turnauksessa oli paikalla myös suuri joukko Palloliiton pelaajatarkkailijoita ja nuorten maajoukkue valmentajia, jotka seurasivat tarkasti kaikki pelit. He valitsivat myös turnauksen tähdistöjoukkueen. JJK:sta tähdistöön valittiin parhaana 10-alueen pelaajana Nooa Laine. Hieno saavutus Nooalta!