JK04 osallistui kahdella joukkueella Kuopio hallissa pelattuun edustustason turnaukseen. Joukkue on viimeaikoina harjoitellut puolustuspeliä. Tavoitteemme turnauksessa oli nähdä vaativassa, pelitemmossa miten pelaajamme suorituvat teemaan liittyen. Kovat vastustajat saivat kaivettua puutteitamme esiin ja näistä saimme uusia teemoja omaan kehittymiseemme.
Teemat:
– Puolustuslinja pelaaminen, eteenpäin- ja selustan puolustaminen
– 1v1 puolustaminen ja kaksinkammpailut
– Vaara-alueen ja vaarallisten pelaajien tunnistaminen.
JJK_04_Kuopio_2
Ykkösryhmä pelasi ajoittain totutun kaltaista näyttävää pallonhallinta peliä. Pelissämme olisimme halunneet luoda enemmän maalintekotilanteita ja siten tarjota itsellemme paremmat mahdollisuudet menestyä myös tuloksellisesti. Yritimme pelien ajan parantaa myös pallonhallintaamme tarkoituksenmukaiseen suuntaan.
Kakkosryhmä ylsi omassa sarjassaan loppuotteluun. Ryhmä kehittyi teemassa ja hieman hitaamassa pelitemmossa läpi turnauksen. Kakkosryhmän pelaajista on alkanaut nousta ilahduttavasti uusia nousijoita haastamaan ykkösryhmää.
SHA toimintaan liittyen joukkueen yleinen kehitysteema on henkinen valmennus. Keskustelimme paljon urheilijan paineista ja niiden käsittelystä. Puhuimme omista vahvuuksista ja suorituksen pilkkomisesta osasuoritukseen. Yritimme kehittyä myös valmennusryhmänä siinä, että osaamme luoda vaativan ja samalla positiivisen sekä luottamuksellisen ilmapiirin pelaajille. Mielestämme myös tässä asiassa paransimme turnauksen toisenapäivänä.
Kokonaisuudessaan hyvä reissu ja paljon hyviä hetkiä yhdessä joukkueen kanssa.