Tervetuloa mukaan !

JJK 07 -ikäluokan toiminta alkaa nyt syksyllä

Mukana ovat valmentajina Anssi Virén, Timo Laakso ja Ville Priha (seuravalmentaja). Siinä on vahva alku. Muita vanhempia tarvitaan mukaan toiminan mahdollistamiseksi ja poikien tukemiseen.

Harjoitusvuorot ovat:
– Vuorot olisivat loka-marraskuun ajan torstaisin ja perjantaisin klo 18-19 Killerillä.
Ekat treenit 24.10.
– Joulukuu riippuu kenttätilanteesta, mutta ainakin torstai klo 18-19 säilyy.
Tammi-helmikuun ajan treenit Killerillä torstaisin klo 18-19 ja sunnuntaisin monnarin telinesalissa klo 17.30-19.00 (Pitäjänä liikunnan lehtori Jukka Porevirta).
– Maaliskuusta eteenpäin tulee yksi lisäharjoitus vapaaehtoisen taitokoulun myötä. Eli maaliskuusta eteenpäin kaksi joukkueharjoitusta ja yksi taitokoulu.

Korostan, että harjoitussuunnitelma voi muuttua pakottavissa tilanteissa. Pyrimme pitämään oheisesta vakionnista kiinni parhaamme mukaan.,

JJK-ikäluokkajoukkueiden kustannusrakenne on tiivistetysti seuraava:
– 21€ kuukaudessa jää JJK juniuorit ry:lle. Maksua kuvataan nimellä ”toimistomaksu”. Se takaa seuran ylläpidon eli hallinnollisten työntekijöidern palkat: toiminnanjohtaja, toimistosihteeri, osa yleishallintoa eli vuoro-tuki-valmennussuunnittelu -järjestelyjä.
– Loppu menee periaatteella: kulutuksen mukaan.
Käytännössä tämä tarkoittaa noin 50€ kuukausimaksua eli 600€ kausimaksua riippuen pelaajamäärästä ja vuokrattavien kenttien koosta sekä mahdollisista turnauksten lisäkustannuksista.
Budjetti avataan tarkasti viimeistään vanhempaintapaamisessa.

Mukaan pääsee laittamalla sähköpostiviestin (timo.soininen@jjk.fi) ja tilanteen tasalla pysyy, kun seuraa joukkueen sivuja. Tiedotan toki sp-jakelullakin pääkohdat.

2007-syntyneiden talvikortteli-info on sivuillamme
http://www.jjk-juniorit.net/?action=arkisto&RYHMA=100&ID=2410