Lähetetäänpä oma junnujoukkue kesäkuun Suomi-Unkari -maaotteluun. Maajoukkueen kannattajat kustantavat yhden tyttö- ja yhden poikajoukkueen matkoineen miesten A-maajoukkueen EM-karsintaotteluun Helsingin Olympiastadionille. Lue huolellisesti ohje ja ilmoita joukkueesi kilpailulomakkeella:
http://goo.gl/forms/DPvRokAv6A

Lisää tietoa kannattajayhdistyksen toiminnasta saat Palloliiton sivuilta http://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/smjk/smjk

”Toiminnan tavoitteena on koota maajoukkueesta kiinnostuneet henkilöt yhteen sekä tarjota heille tapahtumia, alennuksia ja muita etuja. Yhdistys toimii yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja pyrkii näin takaamaan jäsenilleen parhaat mahdolliset puitteet maajoukkueiden seuraamiselle.”

”Positiiviseen kannattajakulttuuriin kuuluu myös yhteistyö vastustajan kannattajien kanssa. Suomen Maajoukkueen Kannattajat on korostanut tätä puolta toiminnassaan alkumetreistä lähtien; maaotteluiden alla pelataan kannattajien omia maaotteluita. Suomen Maajoukkueen Kannattajat käyvät seuraamassa ja tukemassa myös U21-joukkueen ja naisten maajoukkueen suorituksia.”