Keski-Suomen Talviliiga päättyi sunnuntaina 17.4.2016

JJK Junnuhallilla pelattiin Keski-Suomen Talviliigan viimeiset ottelutapahtumat 10. ja 17.4.2016. Lokakuusta 2015 huhtikuulle 2016 pelattiin viidessä sarjassa yhteensä 35 ottelutapahtumassa 334 ottelua 49 joukkueen voimin. Kuluneena talvena mukana olivat 2005-2008-syntyneet tytöt ja pojat.

Tasaisia pelejä läpi talven

Kantava ajatus Keski-Suomen Talviliigaa suunniteltaessa oli, että tarjolla olisi mahdollisimman tasaisia pelejä säännöllisesti läpi talven. Tästä ajatuksesta päädyttiin pelaamaan ottelutapahtumia kerran kuussa poolijärjestelmällä, jossa joukkueet jaettiin ikäluokittain kahteen tai kolmeen pooliin. Poolit ottelutapahtumiin määräytyivät aina edellisen tapahtuman tulosten perusteella. Näin päästiin tilanteeseen, jossa joukkueet pelasivat mahdollisimman tasaisia pelejä tapahtumasta toiseen.

Suosio yllätti järjestäjät

Nopeasti syksyllä pystyyn laitettu K-S Talviliigan suosio yllätti järjestäjät: ”Syksyllä mukaan ilmoittautuneiden joukkueiden määrä hieman yllätti. Tiedossa oli, että kysyntää säännöllisille tasaisille peleille hyvissä olosuhteissa talviaikaan on, mutta yllätys oli silti positiivinen kun vain muutamalla yhteydenotolla alueen seuroihin saatiin mukaan lähes 50 joukkuetta.” kertaa Talviliigan juoksevista järjestelyistä vastannut Joonas Prami JJK junioreista. ”Omasta puolestani haluan kiittää mukana olleita joukkueita hyvästä asenteesta ja ymmärryksestä sarjan alkukankeuksien kanssa. Syksystä kevääseen otettiin isoja kehitysaskeleita järjestelyissä ja tästä suurin kiitos menee joukkueille jotka ovat antaneet palautetta ja kertoneet kehitysideoitaan. Tarkoituksena on vielä toteuttaa kevään aikana palautekysely mukana olleille joukkueille.”

JJK juniorit kiittää kaikkia Keski-Suomen Talviliigaan talvella 2015-2016 osallistuneita ja toivottaa onnea ja menestystä tulevan futiskauden peleihin!

JyPK & FCS kättelemässä.

JyPK & FCS kättelemässä.

JJK ja ViPa ottivat mittaa toisistaan.

JJK ja ViPa ottivat mittaa toisistaan.

Nousun ja FCV:n peli puoliajalla.

Nousun ja FCV:n peli puoliajalla.