Killerin halli on nyt JJK Juniorien oma – Tule mukaan talkoisiin 13.12. klo 19 (huom aika!)

JuniorihalliJJK Juniorit ry osti Killerin jalkapallohallin syksyllä 2014. Oma halli antaa edellytykset entistä parempien harjoitusolosuhteiden luomiseen jalkapallojunioreille ja lisää joustavuutta omien tapahtumien järjestämisessä.

Kutsumme pelaajien vanhemmat ja seuran jäsenet mukaan hallin olosuhteiden kehittämistyöhön. Seura järjestää talven aikana talkootapahtumia, joihin toivotetaan kaikki tervetulleiksi. Yhteen talkootapahtumaan osallistuminen ei velvoita mihinkään jatkossa ja talkoissa voi olla paikalla itselle sopivan ajan. Talkoihin osallistuvat pääsevät myös itse vaikuttamaan hallin kehittämiseen.

Ensimmäiset talkoot järjestetään lauantaina 13.12. klo 19 alkaen. Ideoidaan aluksi millaiseksi haluamme halliamme kehittää. Kentällä on 2001 ikäryhmien vuoro puoli kahdeksaan, joten aloitamme päädyistä ja sitten sivustoja minkä ehdimme. Pyyhitään seinistä pölyjä, kerätään roskia ja järjestellään paikkoja. Talkoisiin tulevia pyydetään ottamaan mukaansa ämpäri, (varrellinen) pyyhin seinien pyyhkimiseen ja halutessaan hansikkaat.

Siivouksen perään, kun kenttä vapautuu, on tarjolla talkoopelit aikuisille. Eli pelaamisesta kiinnostuneet: ottakaa sopivat kamppeet mukaan, niin pääsette siivouksen jälkeen Killerin viheriölle pelaamaan 🙂

Lisätietoja tapahtumasta: taneli.piirala at jjk.fi