2015-05-02-jjk-haka_0008-466x700Kauden 2015 ensimmäisenä Elenian Kuukauden juniorina palkittiin Miikka Nyberg JJK 07-joukkueesta. Palkitsemisen suorittivat Elenian Timo Piippanen sekä JJK:n edustusjoukkueen Robert Taylor edustusjoukkueen kauden avausottelussa.

”Miikka on osallistunut tunnollisesti JJK 07-joukkueen tapahtumiin ja yrittää aina parhaansa peleissä sekä harjoituksissa. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka osaa iloita muiden onnistumisista ja hän tulee hienosti toimeen joukkuekavereidensa kanssa. Miikka harjoittelee esimerkillisesti ja positiivisella asenteella.”

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi yhden juniorin JJK:n yhteistyöseuran omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen edustusjoukkueen ottelun alkua.

Kuukauden juniori valitaan kerran kuukaudessa toukokuusta lokakuuhun. Palkinto sisältää diplomin ja kotijoukkueen pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisemmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut pelaaja ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien joukkuekaverien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

Elenia Lämpö & JJK