TAPAHTUMARIKAS TALVI JA KEVÄT TAKANA – ohessa pääkohtia toiminnastamme

 

Strategiatyön perusteita on pohdittu ja valmisteltu kevään mittaan seurakokonaisuus huomioiden. Työn edetessä on tehty vertailuja muihin seuroihin. Seurakyselyn mukaan seura kehittyy hyvään suuntaan. Strategiatyötä jatketaan kesän ja syksyn aikana.

Urheilutoiminnan avainteema on ollut Valmennuslinjauksen jalkauttaminen, toiminnan rakenteiden kuntoonlaittaminen sekä toiminnan säännönmukaisuuden kehittäminen seuranta huomioiden. Fyysisen harjoittelun toteuttaminen seurajohtoisesti on ollut myös selkeä uusi tehostamiskohde.

Olemme harjoitelleet Vehkalammella vajaa sata joukkueharjoitusta kuukaudessa ja lisäksi viikonlopun pelivuoroja on ollut noin 100 talvikauden mittaan. Killerillä olemme harjoitelleet arkisin noin 35 joukkueharjoitusta viikossa ja mahdollistaneet noin 10 pelivuoroa viikonloppuisin. Talviliigassamme on pelattu sunnuntaisin noin 100 tunnissa vajaa 350 ottelua.

Hippoksen alakerta on ollut treenipaikkana noin 6 kertaa viikossa ja koulun salit maksimissaan  viitisen kertaa viikossa. Koulujen saleja käyttöömme on tarjottu enemmän.

Harjoitusvuorojen säännönmukaisuutta pyritään ylläpitämään mahdollisimman hyvin. Harjoitusvuorojen pituutta sekä kenttien käytettävyyttä pyritään kehittämään seurakyselyn tulosten mukaisesti.

Seurassamme oli vuoden 2015 lopussa 1054 pelaajaa. Nyt korttelikauden käynnistymisen jälkeen meitä on 1080 pelaajaa. Vuodenvaihteen JJK Gaala oli uusi mukava koko seuran tapahtuma. Vapaaehtoisia toiminnassamme on mukana ympäri vuoden vajaa 150 ja kesäkaudella kortteliliiga mlk reilut 200. Päätoimisten työntekijöidemme osalta teemana on ollut työssäjaksaminen ja sen myötä mm. työajan seurannan tehostaminen.

Seuran talous on kunnossa ja vakaalla pohjalla. Talouden suunnittelua ja seurantaa tehostetaan seurakokonaisuus huomioiden. Joukkueittain teemana on joukkueiden budjetoinnin yhdenmukaistaminen ja seurajohtoisen seurannan kehittäminen.

Seuran kehittämisen kannalta tärkeä sidosryhmä on ollut Kaupungin liikuntapalvelu, jonka kanssa Vehkahallin käyttöä suunnitellaan ns Ankkuriseurojen kanssa (JJK, JyPK, PaRi ja Komeetat).

Viestinnässä olemme pyrkineet tehostamaan seuran nettisivun käyttöä sekä uutisoinnissa että perustietojen esittämisessä. Vanhempaintapaamisissa keskusteluun nostettavaa ikäluokkakohtaista seuraviestintää pyritään kehittämään keväällä aloitetulla tavalla.

 

HYVÄÄ KESÄÄ ! Nauti kesästä ja lomasta – treenaa futista – huilaa, kun siltä tuntuu.

JJK TARJOAA EDELLEEN JALKAPALLOA TOIMINNAN KAIKILLA TASOILLA JA VOIT SIIS OLLA VARMA, ETTÄ SINULLA LÖYTYY SYKSYLLÄ ensi talveksi MUKAVA JOUKKUE PELAAMISEEN JA HARJOITTELUUN !

 

Kiitos kaikille JJK junioreiden yhteistyökumppaneille – uusille ja vanhoille: Osuuspankki, Keskimaa, Terveystalo, Stadium, Alexandria, Nordea, Elenia, JEnergia, Harvia, GRANO