JJK kiittää Jarkkoa hienosta työstä JJK:ssa ja onnittelee Jakkea uudesta tehtävästä iloisin ja haikein mielin

 

 

Ohessa HJK:n terveiset Jarkon palkkaamiseen liittyen

Liikuntatieteiden maisteri ja UEFA A-valmentajalisenssin suorittanut Jarkko Jokiranta, 33, aloittaa HJK:n poikapuolen huippuvaiheen (16-19-vuotiaat) talenttivalmentajana marraskuun alussa.

Jokiranta siirtyy Klubin organisaatioon JJK:sta, missä hän on työskennellyt junioripäällikkönä ja talenttivalmentajana.

– Jokiranta tulee meille erittäin tärkeään tehtävään pelaajapolun vanhempien talenttipelaajien tueksi. Hän työskentelee pelaajien kanssa, joiden tavoite on edetä Klubi 04:een tai seuran edustusjoukkueeseen, HJK Akatemian valmennuspäällikkö Erkki Valla kertoo.

Jokiranta vastaa talenttien pelipaikkakohtaisesta valmennuksesta ja yksilötaitojen kehittämisestä, toimii läheisessä yhteistyössä Akatemian vastuuvalmentajien kanssa ja vastaa yhteistyöstä HJK:n satelliittiseurojen kanssa.

– Jokaisen uuden valmentajan pitää istua juuri meidän kokonaisuuteemme joka tavalla. Jokiranta on tutustunut ja toteuttanut Ekkono-metodia jo Jyväskylässä, ja hän tulee perehtymään siihen jatkossa yhä syvemmin, Valla toteaa.

Jokiharju seuraa tehtävässä HJK:n nykyistä talenttivalmentaja Jyrki Aholaa. Ahola suuntaa myöhemmin syksyllä uusiin haasteisiin FC Kuusysin urheilutoimenjohtajaksi.

– Tässä yhteydessä haluan kiittää Aholaa erinomaisesta työstä HJK-pelaajien kehittäjänä. ”Jykä” on tehnyt loistavaa duunia ja toivomme hänelle menestystä tulevaisuuteen, Valla kiittää.

Tervetuloa Klubiperheeseen Jarkko Jokiranta!