Tästä se lähtee !

Maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola on valinnut JJK:n vahvasta 02 ikäluokasta hyökkääjä Nooa Laineen ja puolustaja Kaarlo Rintamäen mukaan ensimmäisiin maaotteluihin, jotka pelataan Puolaa ja Slovakiaa vastaan. Lisäksi keskikenttäpelaaja Lari Liukkonen valittiin varalle ryhmään.
*
Jarkko Jokirannan kommentit:
”Pojat ansaitsivat paikkansa hyvän viime kauden ja talven perusteella. Tässä ikäluokassa on hurjan monta poikaa Kassun, Nooan ja Larin lisäksi, jotka voivat yhtä hyvin nousta maajoukkuekuviohin tämän vuoden tai tulevien vuosien aikana. Erot eivät ole todellakaan isoja. Hienoa, että pojat kuitenkin saivat kutsun. Niin pojille kuin meidän 02-valmennukselle tämä on taas yksi hieno osoitus hyvin tehdystä työstä poikien kanssa.”
*
Nooa edusti alkuun FC Blackbirdiä kaksi vuotta vuotta ja sen jälkeen vielä Komeettoja kolme vuotta. Nooa siirtyi JJK 02:een 11-vuotiaana. Kassu on puolestaan aloittanut futiksen kuusi vuotiaana MultiAntsissa ja kahdeksan vuotiaana vaihtoi Komeettoihin. Komeetoissa Kassu pelasi kaksi vuotta ja 10-vuotiaana siirtyi JJK 02 ryhmään.
*
Seuran toiminnanjohtaja iloitsee myös:
”Hienoa pojat, hienoa Jarmo ja Mikko ja Antti ja muu valmennusväki sekä joukkueen taustat ! Kiitos kuuluu myös kaikille, jotka poikien alkutaivalta avustivat. Kyllä tämä kuuluu JJK-kuvioihin: kovaa vaatimustasoa, reipasta työntekoa ja sitoutumista ja palkinto tulee ajallaan. Matka jatkuu. Tästä ensimmäisestä maajoukkuetapahtumasta pitää kaikkien hetken nauttia ja sitten … työ jatkuu yhtä kivana ja kovana kuin ennen.”