Yksilöstä joukkueeseen – piiristä aluetapahtumiin – alueellisesta toiminnasta valtakunnalliseen ja ..

Joulu- ja tammikuun aikana on ollut paljon niin kansallisia, alueellisia kuin piiritason tapahtumia, jossa JJK pelaajia on ollut reilusti mukana.

 

Tässä tiivistelmä:

7-9.12.2015 Uefa pro malliryhmäleiri Eerikkilässä, mukana 1998-syntyneistä pelaajista Tatu Österlund ja Elmeri Lohi.

  * * * * * * * * *
6-8.1. SHA Unitedin riveissä kansainvälisessä SHA- turnauksessa olivat 2001 ikäluokasta Viljami Punna, Leif Ludwig ja Oskari Sallinen.

  * * * * * * * * *
12-13.1 Pidettiin kaksi erillistä piirihaavia, johon halukkaat pääsivät näyttämään taitojaan. Yhteensä paikalla oli alle 60 pelaajaa, joista JJK pelaajia oli yli 20. Ensimmäinen piirijoukkuetapahtuma on 2.2.

* * * * * * * * *   

19.1. Keski-, Itä- ja Kaakkois-Suomen alueista koottu aluetapahtuma pidettiin Jyväskylässä 2001-syntyneille. Alue- ja maajoukkuevalmentaja Kai Nyyssösen vetämässä tapahtumassa olivat Keski-Suomesta JJK:n Viljami Punna, Oskari Sallinen, Riku Marttinen, Rasmus Ervasti, Leif Ludwig, Väinö Vehkonen ja Juuso Seuri. Seuraava tapahtuma on 23.2.

* * * * * * * * *

20.1. Keski-Suomen 2002-syntyneiden piirijoukkue harjoitteli Vehkalammella Tuukka Kotimäen johdolla.Mukana oli 24 pelaajaa, joista 18 JJK:sta ja kuusi Komeetoista. Seuraava tapahtuma on 2.2.

 

* * * * * * * * *

Hienoa, että edustatte seuraamme ja olette valmiita tekemään kanssamme ITSE sen työn, mitä kehittyminen edellyttää.

Piiritapahtumat

2002 piirijoukkue-ehdokkaat olivat ennen harjoitusta luennolla, jossa kerrattiin tulevaa ja käytiin läpi pelitapaa videoiden kautta.