Tervetuloa mukaan, Juri !

Juri on 22 vuotias opiskelija. Hän asuu Walesissa ja suorittaa kandidaatin tutkintoa fysiikkavalmennuksesta. Juri tulee kesäksi takaisin kotikonnuilleen Jyväskylään lomailemaan, mutta lomailun ohella haluaa olla osana JJK-junioreiden valmennusryhmää nopeus- ja ketteryysvalmentajan roolissa.

”Alan mentorinani toimii professori Ian Jeffreys, joka on yksi maailman johtavista asiantuntijoista nopeus- ja ketteryysharjoittelussa sekä kirjoittanut suurimman osan alan kirjallisuudesta. Hän sekä nykyiset että vanhat opiskelijat työskentelevät mm. valioliiga-seurojen parissa keskittyen nopeus- ja ketteryysharjoitteluun, joten on luonnollista että itsekin erikoistun tälle saralle,” toteaa Juri.

Opiskelun ohessa hän on työskennellyt päivittäin korkeatasoisten yliopistojoukkueiden valmentajana. Työntäyteinen vuosi piti sisällään mm. paikallisen nuorten jalkapallomaajoukkueen pelaajien ja englannin mestaruussarja-seuran junioreiden valmennusta, josta Juri sai arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten.

Valmennusmetodina toimii professori Jeffreysin kehittämä Gamespeed-systeemi, joka pyrkii kehittämään lajille tyypillisiä ominaisuuksia:

”Käymme ensin perusteellisesti läpi esim. käännösten ja suunnanvaihdon oikeaoppisen tekniikan. Kun perusteet ovat hallussa, pyrimme kehittämään toimivan kokonaisuuden pelinomaisilla harjoitteilla. Tavoite on luoda urheilijalle taito soveltaa osaamansa kentällä, joten kesän edetessä pidemmälle harjoitteet rakentuvat esim. usean pelaajan kamppailutilanne harjoituksiksi.”

JJK:n kesän seurajohtoinen harjoitusohjélma löytyy täältä:

VALMENNUSLINJAUS – kesä