FUTSAL -kampanja jatkuu

KaDy onnistui kuin onnistuikin houkuttelemaan loppukaudeksi riveihinsä vielä yhden huippuvahvistuksen, kun Dynamon monivuotinen tähtipelaaja Mikko Kytölä palaa Italian ammattilaiskentiltä takaisin Jyväskylään. Taistelumme seuran ensimmäisestä Suomen mestaruudeta tulee siis jatkumaan kiivaana koko loppukauden, toivon mukaan aina huhti-toukokuun vaihteeseen saakka…

Lisätietoa Mikon paluusta löydät koti- ja Facebook-sivuiltamme: www.kadyfutsal.net/uutiset.html?950 ja www.facebook.com/pages/KaDy-Futsal/177218529003175

Mikon paluusta ja edellisestä lipunmyyntitempauksesta saamastamme palautteesta innostuneina olemme päättäneet lähteä toteuttamaan vielä uutta junioriseuroille suunnattua lipunmyyntitempausta Futsal-liigan runkosarjan viimeisessä kotiottelussamme KaDy – Mad Max, joka pelataan lauantaina 14.3 klo 13.00 alkaen. Tarjoamme tämän pelin ottelulippuja alueen juniorijoukkueille/-seuroille edelleen myytäviksi hintaan 1e/lippu ja lippuja voitte varata oman valintanne mukaan 20, 40, 60, 80 tai 100 kappaletta. Normaalihintaisista lipuista jää näitä myyneelle seuralle tuottoa 6e/kpl (alennusryhmien lipuista 3e/kpl), joten myyntiprovisio on edelleen varsin kohdallaan ja näissä kiinnioleva rahamäärä voi myös joukkueilta tulleen palautteen pohjalta olla omiaan lisäämään motivaatiota lippujen myymiseen. Lippujemme hinnat ovat siis:

– Aikuiset: 7 €
– Työttömät, varusmiehet, eläkeläiset ja 7–17 -vuotiaat: 4 €
– Alle 7-vuotiailla ja poikkeuksellisesti tässä pelissä myös korkeakouluopiskelijoilla ilmainen sisäänpääsy

Liput varataan joukkueille ilmoittautumisjärjestyksessä ja ne toimitetaan joukkueiden yhteyshenkilöille näiden toiveiden mukaan ma 16.2 alkaen. Liput voi maksaa joko käteisellä näiden noudon yhteydessä tai voimme myös laskuttaa nämä joukkueeltanne erikseen.

Lippuvarausta tehdessäsi ilmoitathan allekirjoittaneelle seuraavat tiedot:
– joukkueenne nimi (seura+ikäluokka)
– varattavien lippujen määrä
– yhteyshenkilönne nimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite
– lippujen toimitustapa (nouto Jyväskylän alueelta tai postitus, mukaan mahd. postitustiedot)

Lisätäksemme entisestään joukkueiden lipunmyynti-intoa, olemme päättäneet tarjota kymmenelle tempaukseen ensimmäiseksi ilmoittautuneelle ja vähintään 40 lippua hankkineelle joukkueelle veloituksettoman 1-1,5h mittaisen treenisession kotimaisen futsalin ykköspelaajan Mikko Kytölän johdolla (tämä toteutetaan lähtökohtaisesti joukkueen omalla futsal- tai jalkapallovuorolla, tarvittaessa voidaan etsiä yhdessä sopiva aika ja paikka näiden ulkopuoleltakin).

Lisäksi kehottaisin kaikkia sellaisia joukkueenjohtajia/valmentajia, jotka haluaisivat Mikon näyttämään joukkueelleen futsalin mallia kuluvan talven/kevään aikana, olemaan pikaisesti yhteydessä allekirjoittaneeseen; Mikko on nimittäin lupautunut tarjoamaan futsal-tietouttaan alueen junioriseuroille parhaansa mukaan (omien treeni- ja peliaikataulujensa puitteissa) ja alueen junioreille avautuukin tämän myötä ainutlaatuinen tilaisuus saada oppia hienoon lajiin suoraan maamme terävimmältä huipulta. Aikataulut ja korvaukset sovimme kunkin joukkueen kanssa tapauskohtaisesti erikseen, mutta lähtökohtanamme on pyrkiä pitämään korvaukset treenien erikoislaatuisuudesta ja Mikosta meille aiheutuvista kustannuksista huolimatta kohtuullisella tasolla. (Mikko voi pitää joukkueellenne joko yksittäisen treenitapahtuman tai jopa viikoittaiset treenit koko loppukauden ajan, kaikki on neuvoteltavissa!)

Huomatkaa myös jo nyt ylihuomenna ystävänpäivänä klo 14 alkaen pelattavassa KaDy-PS Villa -ottelussa järjestämämme hyväntekeväisyystempaus; KaDy-Hirviö tarjoaa otteluun kaksi lippua yhden hinnalla, kun tuot mukanasi urheiluvälineen. Urheiluvälineet lahjoitetaan myöhemmin hyväntekeväisyyteen. (Esimerkiksi facebook-tapahtuman linkin www.facebook.com/events/1546340905625117 voi jakaa varsin nopeasti eteenpäin – monelta joukkueidenne pelaajista kun noita ylimääräisiä urheiluvälineitä varmasti kyllä löytyisi!)

Mikäli teillä on aiheeseen liittyen kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen. Mikäli taas ei, niin ei muuta kuin varaamaan lippuja myytäväksi joukkueellenne!

Yhteistyöterveisin,

Jussi Väisänen
Kampuksen Dynamo, futsal
jussi.vaisanen@kadyfutsal.net
040-9391827
www.kadyfutsal.net

 

Myyntivinkkejä edelliskerran tempauksesta:
– Liput vain rohkeasti myyntiin ja saman tien jakoon joukkueen pelaajille/vanhemmille; jos jää kyselemään kunkin vanhemman lipputilauksia erikseen kuivuu koko homma hyvin todennäköisesti kasaan!
– Pelkästään oman joukkueenne pelaajien ja näiden vanhempien hankkiessa otteluliput joukkueenne saa noin 20 lippua kaupauksi. Yleisesti koettiin, ettei 50 lipun myyminenkään vielä oikeasti mitään mahdottomia ponnisteluja vaadi – möipä eräskin joukkue noita viimeksi lähemmäs 100 kpl!
– Usealta joukkueelta tuli vinkkinä, että hyviä paikkoja lippujen myynnille ovat pelaajien vanhempien työpaikat ja tarkemmin näiden kahvihuoneet; tuttujen lasten harrastamista kun ollaan usein valmiita kannattamaan ja tässä tapauksessa vastineeksi pystytään tarjoamaan hieman normaalia keksirasiaa erikoisempi vaihtoehto -hyvätunnelmanen urheilutapahtuma ja futsalia maamme huipulta!
– Oman seuran kontakteja kannattaa hyödyntää parhaansa mukaan; lippuja voi myydä/välittää eteenpäin myytäviksi myös muille seuranne joukkueille tai seuran toimistolle (jos tällainen seuralla on), sillä seuranne kaikki joukkueet eivät tempaukseemme kuitenkaan ennätä/halua osallistua, mutta heistä löytyisi kuitenkin varmuudella monia potentiaalisia katsojia!