JOJO-tapaaminen torstaina KIHUN tiloissa 23.10. kello 18:00 – 20:00. Agendalla VUOSI-/KAUSISUUNNITELMAt sekä muut seura-asiat esim allaolevan listan mukaan.

Harjoitusvuorot

1)      Killerin halli on JJK:n junnuhalli. Olemme hallin virallisia omistajia. Tehkäämme joka treeneissä muutama juttu, jolla saamme hallin siistiksi. Ideoidaan ja opetellaan tilankäyttöä varusteasioista ja vanhempien odotusalueesta lähtien aina rutiininomaisiin kenttäjakoihin fysiikkatreenit ja muu lämmittely huomioiden.

Yhdet isot talkoot hallin siisteyteen on hyvä juttu. Jokapäiväinen siisteyteen ja hallissa viihtymiseen ja sen kunnossapitoon tähtäävä askare ja toiminta on jatkuvan kunnossapidon edellytys. Laitetaan siis hallia yhdessä kuntoon joka päivä ja pidetään huoli, että se on aina siistimpi lähtiessä kuin tullessa.

Vakioimme parhaamme mukaan Killerin vuorot, kun saamme varmuuden marraskuusta (VEHKA 1 ja Palokka ja alakerta). Joonas ja Jarkko (Caiuksen tuuraajana) tekee tätä työtä parhaillaan. Ko. vuorot jaettiin kaupungilta tällä viikolla.

Vuorojaon epävarmuustekijä on VEHKA 2:n valmistuminen. On pieni mahdollisuus, että A- ja B-nuoret pääsee Vehkalle nippanappa joulukuun aikana. Jos eivät pääse, niin vapautamme Killeriä heille joulukuusta alkaen.

 Taitokisat

2)      Taitokisat: MAKSIMIMÄÄRÄ pelaajia taitoa näyttämään ! Mieluummin yksi yli tämän kriteerin kuin yhtään alle.

Jarkolta lähettämässä sp:ssa (8.10. klo 10.23) on liitteenä seuran taitokisojen tulokset kesältä ja syksyltä.

Huom! kesän tulokset on erillisessä excelissä. Lisäksi saitte excelin jossa näkyy seuran taitomerkkien kehitys viimeisen reilun 10 vuoden aikana. Kivan näköinen kehityskäyrä..

Piirin taitokisoihin voi osallistua, jos on saavuttanut merkin seuran taitokisoissa tänä vuonna ja lisäksi voi ilmoittaa neljä pelaajaa/joukkue (jos olette pelanneet esim 3 joukkueella piirisarjaa, niin saatte laittaa 12 pelaajaa + merkin saaneet).

Ilmoittakaa JARKOLLE pelaajat viimeistään 15.10, niin laitan tiedot sähköiseen järjestelmään 16.10.

Lisäksi pitää ilmoittaa 1 toimitsija/ikäluokka (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä onko paikalla koko päivän vai tyttöjen/poikien kisojen ajan)

Aikataulut ja muu info: http://www.palloliitto.fi/keski-suomi/pelaajakehitys/taitokilpailut/spl-k-sn-piirin-taitokilpailut-2014

terv Jakke (Caiuksen tuuraajana tässäkin)

 Valmennus(päällikkö)

3)      Valmennuspäällikkö aloittaa työnsä JJK:ssa joulukuun alussa. Pyrimme saamaan hänet SHA-tapahtumiin marraskuun aikana. Nimeä emme julkaise laajassa jakelussa emmekä tiedotteissa ennen kuin uuden päällikkömme asiat vanhassa työpaikassa on saatettu kivasti loppuun.

Perusajatus: Juha Pasoja tiimeineen vastaa JJK A- ja B-nuorten pelaajakehityksestä, valmennuspäällikkömme vastaa koko junioripuolen linjauksista sekä erityisesti 2000-2002 -ikäluokista ja junioripäällikkömme vastaa nuoremmista ikäluokista.

Muutaman ikäluokan valmennuskuviot ovat viimeistelemättä. Teemme parhaamme joukkueiden ehdotukset ja seuran sitoumukset yhteensovittaen. Tuemme seuravalmentajilla kunnes pysyvät ratkaisut saadaan aikaiseksi.

 Nettisivut

4)      Nettisivuston käyttöoikeudet jojoille saataneen valmiiksi marraskuun alussa. Asiantuntijat ja osaajat ovat valitettavasti vaihtuneet meistä riippumatttomista syistä ja pientä säätöä ja viivettä on siis tullut.

 Kausisuunnittelu

5)      Kausisuunnittelupohjaa pitää alkaa täyttämään ja jatkuvasti ylläpitämään saamanne pohjan mukaan. Vain siten voin edes yrittää jakaa turnaus- ja otteluvuoroja sekä VEHKA 2:lle että Killeriin  Tavoite JJK:ssa: kun tulevat talvisarjoihin ison kentän joukkueen  kanssa, niin saman päivänä esitetään pelattavaksi pelejä Killerissä 7vs7  ja 5vs5 -joukkueille. Laitetaan siis MUILLE seuroille painetta hoitaa asia samalla lailla. Yksi bussi, monta joukkuetta. Kun laitamme talvisarjaviestiä muille ison kentän joukkueille, niin ottakaamme pikku Killeri-kenttämme käyttöön kovien vierasjoukkueiden kanssa.

SEURAKYSELY

Vastauksia kaivataan edelleen.

 

Yst terv

Timo

– lomalla 8.10.-17.10. Sari, Jarkko, Patrik, Mika Marttinen auttavat…