ANSAITSE JUNIORITYÖHÖN 15–20 EUROA PER MYYTY KIRJA!

 
 
Hyvä jalkapalloseuran/joukkueen/ikäluokan varainkeruusta vastaava,
Siltala-kustantamo haluaa tukea suomalaista juniorityötä tarjoamalla myyntituotteeksenne erittäin hyvällä katteella uutta Antti Eerolan kirjoittamaa kirjaa
Punapaidoista huuhkajiksi – Suomen jalkapallomaajoukkueen historia.
Kirja on ensimmäinen teos, jossa käydään yksissä kansissa läpi koko Suomen miesten maajoukkueen ottelu- ja turnaushistoria alkaen ensimmäisestä maaottelusta vuonna 1911 päätyen tähän päivään. Kirja kertoo myös kiinnostavimmista pelaajista ja valmentajista kautta aikojen.
Teos on kirjoitettu rennolla humoristisella otteella rakkaudesta jalkapalloon, mutta täsmällisesti faktoihin perustuen. Kirjassa on 364 sivua, ja siinä on mustavalkovalokuvakuvitus. Kirjassa ei ole irtopaperikansia, joten se ei nuhraannu käsiteltäessä.
Jalkapallokulttuuri syntyy paitsi kentällä myös lajin historian tuntemuksesta. Siten tämä kirja voisi olla mitä parhain tuote juniorien myytäväksi – ja luettavaksi. Se voisi olla myös mainio kirja ikäluokka- ym palkinnoiksi junioreille.
 
Kirjan hinta seuroille on vain 15 euroa/kpl (sis alv),
 
 ja te voitte myydä sitä ihan mihin vaan parhaaksi katsomaanne hintaan, vaikka hintaan 30 euroa, mutta vielä ihan kohtuullinen myyntihinta voisi olla jopa 35 euroa. (Kirjan ovh on 36,90 euroa, kivijalkakirjakaupoissa hinta on noin 30 euroa.)
 
Toisin sanoen seura/ikäluokka/joukkue voisi hankkia toimintaansa parhaimmillaan peräti 20 euroa/myyty kirja.
***
Lisäksi lokakuun 2015 loppuun mennessä eniten kirjoja myynyt joukkue/ikäluokka saa bonuksena 1000 euron lahjakortin haluamaansa urheiluvälineliikkeeseen. (Minimissään joukkueen on täytynyt kuitenkin myydä 200 kirjaa.)
***
Kirjat toimitetaan Kirjavälityksen kautta, minimitilaus on 20 kappaletta kirjoja, jolloin maksamme myös kuljetuksen/rahdin. Maksuaika tilauksille on 45 päivää. (Sovittaessa enemmänkin jos tarpeen.)
Tiedustelut ja kirjatilaukset myyntipäällikkö Arto Forstén, arto@siltalapublishing.fi, 050 4322 292 tai tiedottaja Reetta Ravi, reetta@siltalapublishing.fi, 0400 328 300.