suojatie poliisijapojat

OP-kortteliliigan toiseksi viimeinen turnaus päästiin pitkästä aikaa pelamaan aurinkoisessa säässä, Viitaniemen urheilupuistossa lauantaina 3.9. Turnauksen teemana oli liikenneturvallisuus ja tapahtumassa oli perinteisten tukijoiden lisäksi tällä kertaa yhteistyökumppaneina Liikenneturva ja Poliisi. Kiitos yhteistyöstä!

jjkheijastin kortteli 3.9. tytöt ja heijastin

Jokainen pelaaja sai edustamansa seuran logolla varustetun heijastimen, Liikenneturva jakoi perheille muistutusta ja infoa sekä heijastimen, että suojatien käytöstä. Poliisi Jouko Meriläinen antoi hyödyllisiä vinkkejä liikenneturvallisuudesta ja oli erittäin suosittu jutustelukaveri monelle innokkaalle pelurille, joista moni on juuri aloittanut koulutiensä.

Turnauksen järjestelyistä oli tällä kertaa vastuussa JJK 02 ja JJK 02 RED joukkueet. Tämä tarkoitti, että joukkueiden pelaajat pääsivät suurin osa ensimmäistä kertaa elämässään pelinohjaajan tehtäviin ja testaamaan keväällä piirin pelinohjaajakurssilla opittuja taitoja. Kiitos kaikille talkoolaisille!

 

OP-kortteliliigan kesän viimeinen turnaus pelataan lauantaina 17.9. Silloin jokainen osallistuja saa mitalin ja diplomin ja samalla kiitämme ja kumarramme kaikille mukaan osallistuneille. Mutta loppua vielä harjoitellaan ja lauantaina Korttelimarssi JJK-GRIFK ottelun yhteydessä. Marssille lähtö klo. 15.00 Torilta kohti Harjun stadionia. Huoltaja pääsee korttelipelaajan kanssa ilmaiseksi otteluun sisään marssin yhteydessä. Korttelimarssiin osallistujat pääsevät istumaan aurinkokatsomoihin.