JJK -pelaaja vauhdissa

Uutisoimme sivuillamme hetki sitten Samin ja Elmerin matkasta Hollantiin. Kyseessä tuolloin oli seuravierailu, jossa pojat tutustuivat Groningenin  peli- ja harjoituskuvioihin.  VOIT TUTUSTUA ARTIKKELIIN TÄSTÄ

Samia koskevat uutisen saavat nyt jatkoa. Ohessa SPL:n sivuilta artikkeli Samin ensimmäisestä maaottelusta.

Hienoa, Sami, ja kaikki tähän mennessä mukanaolleet. Matka on vielä pitkä, mutta tästä on hyvä jatkaa !

SPL kirjoittaa:

Tunnelmaa jälleen

Maanantaisen Karjaalla pelatun kohtaamisen tavoin tunnelma Mäntsälässä oli korkealla täyden katsomon – ja toki myös Suomen voitokkaan esityksen myötä.
Suomi hallitsi myös keskiviikon ottelua, mutta Pohjois-Irlanti oli oppinut läksynsä maanantailta ja tehnyt hiukan muutoksia taktiikkaansa. Vahva prässi tuotti Suomelle vaikeuksia etenkin ottelun alussa. Kaikkineen Suomi oli kuitenkin voittonsa arvoinen, sillä maalipaikkoja kotijoukkueelle kirjattiin selkeästi enemmän.
Ottelun avausmaali syntyi ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Jaakko Oksasen vapaapotku 20 metristä sujahti ohi Pohjois-Irlannin muurin ja painui verkkoon etukulmasta ohi yllättyneen maalivahdin.
Suomi lisäsi johtoaan heti tauon jälkeen, kun vieraiden puolustus joutui kovan maalinedustilanteen päätteeksi turvautumaan käsivirheeseen maalin estääkseen ja Oksanen pamautti rangaistuspotkusta toisen maalinsa. Jusif Alilisäsi vielä Suomen johtoa ennen kuin Pohjois-Irlanti pääsi aivan lopussa kaventamaan maalinedusruuhkasta.
– Tämä oli erilainen peli kuin maanantaina, vähän rikkonaisempi ja ei ehkä niin hyvä kuin ensimmäinen ottelu. Vastustajan prässi oli nyt kovempi ja meiltä kesti aikaa keksiä keinot sen ohittamiseen, Suomen vastuuvalmentajaStephen Ward mietti.
Kokonaisuutena Ward oli kaksoismaaotteluun kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen muutenkin kuin tulosten myötä.
– Sekä pojille että valmentajille tuli paljon tärkeää tietoa. Me olemme kuitenkin jatkuvassa prosessissa, kehitymme koko ajan ja se on tärkein asia. Kolmessa päivässä pääsimme paljon eteenpäin pelitavassa ja kaikessa, Ward painotti.
Turha on ehkä nimetä yksittäisiä pelaajia, mutta ensikertalaiset kuten Nissisen Sami pelasivat erittäin hyvin ja toki Anssi Suhonen oli ensimmäisessä ottelussa hyvä. Mutta paljon hyviä esityksiä nähtiin