SPL uutisoi seuraavaa …

 

Palloliiton liittohallitus päätti kokouksessaan 19.10. seuroista, jotka ovat oikeutettuja saamaan talenttivalmentajatukea vuosien 2016-17 ajan. Tuen piiriin valittiin yhteensä 24 seuraa, joista 17 saa päätoimisen valmentajan ja seitsemän (7) osapäiväisen valmentajan tukea. Päätöksellään liittohallitus tukee seurojen nuorten valmennusta (12-18 –vuotiaiden) yhteensä 1,2 M €:lla kahden vuoden aikana.

 

Esityksen valmistelun ovat laatineet yhteistyössä pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen ja seurakehityspäällikkö Henri Alho. Määräaikaan mennessä 4.10. klo 24.00 saatiin reilut 4o hakemusta, joista 29 täytti kriteerit.

 

Pelaajakehityksen osalta Hannu Tihinen on käyttänyt arvioinnissaan apuna aluevalmentajien asiantuntemusta ja seuratuntemusta.

Tyttöjen alue- ja talenttivalmennuksen osalta on hyödynnetty maajoukkuevalmentajien (Jeglertz, Miettinen ja Saloranta) asiantuntemusta.

Seurakehityksen osalta Henri Alho on käyttänyt arvioinnissaan apuna piirijohtajien asiantuntemusta ja seuratuntemusta.

Päätösesitys on laadittu aluevalmentajien ja piirijohtajien lausuntoja apuna käyttäen. Lisäksi arvioinnissa on haluttu rakentaa mahdollisimman kattava alue- ja seuravalmentajaverkosto tytöille ja pojille.

1)      Päätoimista talenttivalmentajatukea saavat seurat 2016-17 (yhteistyöseura)

a)      tytöt (4): Pallokissat, ONS, TPS ja VJS

b)      pojat (13): KuPS, HJK, Ilves, KäPa, OLS, TPS, FC Inter (ÅIFK), SJK, JJK, Jaro,
FC Reipas (FC Kuusysi), VPS (VIFK) ja FC KTP.

2)      Osapäivätoimista talenttivalmentajatukea saavat seurat 2016-17

a)      tytöt (2): TiPS ja Ilves

b)      pojat (5): RoPS, Jippo-j, JäPS, SalPa (KaaPo) ja Honka.

 

******************************************************************************

 

JJK:n tavoitteena on jatkaa Jarkko Jokirannan pestiä Talenttivalmentajana. Asia viimeistellään yhdessä SPL:n kanssa marraskuun 20. päivään mennessä