Timo Soininen on ollut JJK:ssa monien vuosien ajan mukana suuressa roolissa ja nähnyt kettuseuran rakettimaisen kasvun läheltä. Vuosien varrella Soininen on ehtinyt toimia useammassakin roolissa läpi kettuperheen, mutta pääasiassa Soinisen rooli on löytynyt junioripuolelta – viime vuodet JJK Juniorit ry:n toiminnanjohtajana.

Soinisen aikana seura on kasvanut niin pelaajien kuin työntekijämääränkin osalta maakunnan ykkösjunioriseuraksi. Myös Kortteliliiga-toiminta on kehittynyt nykyiseen muotoonsa, jossa se tarjoaa vuosittain satapäiselle pienten futarien laumalle ensiaskeleet jalkapalloharrastuksen pariin – ja toisaalta myös useille nuorille ensikosketuksen pelinohjaukseen ja valmennukseen.

JJK on myös noussut juniorien kehittäjänä aivan Suomen kirkkaimmalle huipulle. JJK valittiin yhtenä 17 seurasta mukaan Palloliiton seurojen laatujärjestelmän pilottivaiheeseen muutama vuosi sitten ja on sittemmin noussut laatuauditointien perusteella neljäntenä seurana toiseksi korkeimmalle eli 4. tasolle. Nyt JJK on HJK:n ja Ilveksen kanssa tavoittelemassa jo korkeinta, 5. tasoa. Järjestelmän vaatimusten mukaisesti toimintaa JJK:ssa on kehitetty ja selkiytetty eri osa-alueilla niin urheilullisesti kuin hallinnollisestikin ja samalla pelaajapolkua läpi seuran on kehitetty.

Tehtyään varsinaisen työuransa jälkeen vielä pitkän päivätyön JJK:n ja sen myötä suomalaisen jalkapallon kehittämisessä, Soininen vetäytyy nyt hyvin ansaittujen eläkepäivien viettoon.

JJK Juniorien entinen junioripäällikkö, juuri edustusjoukkueen toimitusjohtajaksi siirtynyt Caius Forsberg on tehnyt Soinisen kanssa töitä usean vuoden ajan.

– Timo on tehnyt mielettömän paljon ja hyvää työtä JJK:n eteen ja ansaitsee siitä isot, isot kiitokset. Nyt on meidän muiden aika ottaa viestikapula ja jatkaa seuran kehittämistä niin, että pysymme juniorien kehittäjänä sillä tasolla, jonne on Timon aikana päästy.

Koko Kettuperhe toivottaakin hurjan suuret ja lämpimät kiitokset JJK-vuosista Timolle!

PS. Lisää uutisia JJK-organisaatioista tulossa aivan piakkoin!