KOLME toimintavuotta takana – yhteistyö ja toimintatavat kehittyvät edelleen !

Seurakuvasto TEAMSALES-sivuilla ohessa
http://www.stadiumteamsales.fi/jjk/jjk

PAINATUS-ohje  SILKKISIIVELLÄ !

 TILAUSPROSESSI tästä !

Perusidea JJK-pelaajille:

– Korttelipelaajille ostetaan pelipaidat ja -pallot.

– Nuorin ikäkausijoukkue esiintyy ottelutapahtumissa seuran peliasuissa ml. shortsit ja sukat.

– Muutaman vuoden harjoitelleet esiintyvät seuran väreissä ja varusteissa kaikissa harjoitustapahtumissa (verryttelyasu) ja otteluissa. JJK-kassi on jo suotava.

– Jo useamman vuoden pelanneet pyrkivät hankkimaan seuramallistosta myös harjoitteluasut kaikkiin sääolosuhteisiin ja harjoituksiin siirtymisiin (tuulipuvut) ja sisäoloihin (harjoituspaidat).

– Edustusikäluokat huolehtivat kokonaisuudesta matkustusasu mukaanlukien (college tai pikee -paita / vast).

 

Stadium on Jyväskylän JJK virallinen urheiluvarustetoimittaja.

JJK ja Stadium Oy ovat solmineet neljän vuoden yhteistyösopimuksen koskien seuran varustehankintoja. Sopimus on astunut voimaan 1.1.2014. JJK yhteyshenkilönä Stadiumilla toimii Pertti Kastarinen.
Team Sales toimisto on toisessa kerroksessa kenkäosaston takana. Tiloista löytyy seura-asut sovitukseen.

JJK seuramallisto 2014 – 2017

Seura on yhdessä Stadium kanssa suunnitellut seuramalliston, jonka tarkoituksena on pukea seura yhtenäiseksi. Tarjoamme mahdollisuuden jokaisen tunnustaa oman seuran värejä ylpeydellä!
Seuramallisto koostuu toimivia ja tyylikkäitä vaatteita sekä kentälle että kentän laidalle, pienimmille junioreille sekä aikuisille. Seuramallisto on nähtävillä JJK uusilla varustesivuilla osoitteessa http://www.stadiumteamsales.fi/jjk/jjk.

Seurasivut on sama kuin JJK:n uudet varustesivut, sieltä löydät kaikki tuotteiden tilaamiseen tarvittavat tiedot. JJK:n malliston tuotteet, tuotetiedot ja seurahinnat. Sieltä löytyy myös tilauslomake, kokotaulukot ja paljon muuta. Osoite; www.stadiumteamsales.fi
Muista myös, että Jyväskylän Team Sales myyjä vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin, joten olkaa meihin yhteyksissä.
Team Sales myyjän tavoitat
pertti.kastarinen@stadium.fi 040 1829727
– Tomi Kukkonen tomi.kukkonen@stadium.fi, 040-1829727

Kerrytä bonusta ostoistasi seurallesi:

Keskittämällä urheiluvaate- ja vapaa-ajan vaateostot Stadiumiin, jokainen voi kerätä bonusta omalle joukkueelleen seuraavan kauden varustehankintoja varten. Vuosiostosten perusteella Stadium palkitsee seuraa vuosittain yhteistyöstä. Tämä on hyvä lisä seuran varustekassaan! Seuralla on mahdollisuus jopa 10% bonukseen.

Mitä etua saat asioidessa Stadiumissa?

Olemalla Stadiumin jäsen tai rekisteröimällä ostokset joukkueen bonusnumerolle. Saat myymälästä kuukausittain vaihtuvat jäsenhintaiset tuotteet tarjoushintaan. Jäsenhinnat on myymälässä merkitty tuotteisiin. Stadiumilla ei ole mitään yleisalennusta prosentteina jäsenille myymälässä.
Team Sales on oma mallistonsa ja tuotteissa on seurahinta , hinta on merkitty sinisellä, kaikki jäsenet ovat oikeutettuja hankkimaan tuotteen teamsaleshinnoilla teamsalesista. TeamSales mallistoon voit tutustua http://www.stadiumteamsales.fi/jjk/jjk
Stadium järjestää kaksi kertaa vuodessa seurapäivät, jolloin jäsenet saa myymälä valikoimasta -20% alennuksen. Ilmoitamme seuralle milloin päivät järjestetään. Seurapäivänä alennukseen oikeuttaa kaikki ostokset, jotka kohdistetaan seuran/joukkueen bonusnumerolle.
Miten saan rekisteröityä bonukset seuran/joukkueen bonusnumerolle ?

1) Asioidessa Stadiumilla, ilmoitat kassalla joukkueen nimen, niin kassahenkilö ohjaa ostokset joukkueen bonusnumerolle. Tällöin koko summa kerryttää kokonaisuudessaan joukkueenbonusostoja.
2) Jos olet jo Stadiumin jäsen ja haluat henkilökohtaiset bonukset, mutta haluat myös että joukkueellesi kertyy bonuksia ostoksistasi. Silloin puhutaan tue seuraasi bonuksista. Tue seuraasi konsepti vaatii rekisteröitymisen www.stadium.fi sivuilla. Ohjeet rekisteröitymiseen löytyy ko.sivuilta.

Yhteistyötä koskevissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä allekirjoittaneeseen .

Yhteistyöterveisin
Pertti Kastarinen
Stadium Jyväskylä
Team Sales 040-1829727
pertti.kastarinen@stadium.fi