JJK-11 toiminta
3.11.2019 8:05 Uutiset / JJK-11

JJK—11 joukkueen toiminta

1) Joukkueen taustahenkilöt:

Mikko Haapasaari, päävalmentaja

Kerkko Huhtanen, päävalmentaja

Jari Kuoppala, valmentaja

Jussi Wickström, apuvalmentaja

Katri Kuoppala, rahastonhoitaja

Sanna Paasu-Hynynen, joukkueenjohtaja

2) Joukkueen säännöt

Joukkueen säännöt käydään säännöllisesti läpi pelaajien kanssa. Säännöt löytyvät erillisestä tiedostosta Jopox-sivustolla. Haluamme varmistaa, että jalkapallo ja joukkuepelaaminen on kaikille kivaa. Siksi puutumme joukkueessa esiintyviin epäkohtiin nopeasti. Tarvittaessa järjestämme myös yksilökohtaisia keskusteluja joukkueessa toimimisen periaatteista.

3) Jopox

Jopox-järjestelmää hyödynnämme kaikkiin tapahtumiimme ilmoittautumisessa. Saatte sinne kutsulinkin sähköpostiinne. Sinne on tarkoitus kaikkiin tapahtumiin merkata lapsi IN tai OUT riippuen siitä pääsettekö osallistumaan vai ette. Tavoite on, että treeneihin ilmoittauduttaisiin vähintään 2 päivää aikaisemmin ja peleihin viikkoa aikaisemmin. Ajoittain tapahtumissa on myös aika, johon mennessä ilmoittautuminen on hoidettava. Tämän jälkeen ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan.

Jopox-ilmoittautumisien perusteella valmennus laatii treenisuunnitelmat, sekä peluutuskokoonpanot. Peleihin ei siis kaikki lähde pelaamaan, vaan valmennus laatii kokoonpanot sen perusteella, että kaikille pyritään saamaan tasaisesti pelejä suhteutettuna harjoitteluaktiivisuuteen. Koska pelaamme aina useassa eri tasoisessa sarjassa, niin valmennus pyrkii saamaan jokaiselle omaa taitotasoa vastaavia pelejä. Tämän vuoksi esimerkiksi kaikki eivät pelaa 2010 syntyneiden sarjassa jne.

4) Vastuut

Joukkueurheilussa tarvitaan aina vapaaehtoisia, sekä ”rakkaudesta lajiin” toimintaa. Valmennus ja taustat toimivat käytännössä vapaaehtoisina, eikä heille makseta toiminnasta palkkaa. Taustalla toimimisessa on paljon vastuuta, jonka vuoksi toivomme, että jokainen perhe auttaa sellaisissa asioissa, joissa vain voi. Tämä keventää taustojen kuormaa ja mahdollistaa, että he voivat keskittyä olennaiseen. Esimerkiksi treenien suunnittelemiseen, treenien vetämiseen ja peluuttamisiin menee viikossa monta tuntia. Tämän vuoksi valmennuksen ei oleteta tekevän enää muita joukkueen tehtäviä. Pidämme yllä erillistä vastuutaulukko, johon jokainen käy täydentämässä omia suoritettuja vastuitaan. Linkin kyseiseen taulukkoon saat joukkueenjohtajalta.

Vastuita, joissa pelaajien vanhemmat tai omaiset voivat auttaa on esimerkiksi

  • Pelinohjaajana toimiminen omissa vastuuturnauksissamme ja kotipeleissämme
  • Kotiturnauksen valmistelut mm. kenttien rajaus, maalien laittaminen paikalleen
  • Kioskin pitäminen (tavaroiden hankinta, leipominen tai myyminen)
  • Hallin siivous (siivousvastuu meidän joukkueella n. 2-3vko/vuosi)
  • Treeniliivien pesemine
  • Apuvalmentajana treeneissä tai peleissä toimiminen, kun tarvetta sellaiselle
  • Toimitsijana toimiminen futsal peleissä
  • Pelivastaava (varmistaa, että paikalle on riittävästi pelinohjaajia ja kentän valmistelijoita)
  • Kioskivastaava (koordinoi kioskinpitoa)

Kaikki nämä toimet pienentävät taustojen kuormaa ja edesauttavat sitä, että taustat pystyvät toimimaan tehokkaasti omissa tehtävissään.

5) Tiedotus

Joukkueen toiminnasta päätetään yhdessä vanhempien kanssa erillisissä vanhempienpalavereissa. Näitä pidetään vähintään 2/vuosi ja tarvittaessa useampia. On siis tärkeää, että jokaisessa palaverissa on edustus jokaisen pelaajan kohdalta.

Lisäksi hyödynnämme tiedotuksessa vanhempien WhatsApp ryhmää, sekä Jopoxin tiedotusviestejä sähköpostiin. WhatsApp ryhmässä ei ole tarpeen käydä yksilöllisiä keskusteluja, vaan se toimii yleisenä tiedotus ja viestintäkanavana. Yksilöllisissä asioissa voi olla suoraan yhteydessä valmentajiin tai muihin joukkueen taustahenkilöihin

6) Varustehankinnat

Jokaisella joukkueessa pelaavalla tulee olla peliasu, joka hankitaan omakustanteisesti. Teemme 1-2 kertaa vuodessa yhteistilauksia JJK varusteista, jolloin riittää, että omat tilaukset ilmoittaa joukkueenjohtajalle. Muuna ajankohtana Stadiumin Teamsalesista voi tilata ”mitä haluaa” joukkuehinnoilla. Team Sales kuvaston löydät täältä https://www.stadiumteamsales.fi/jjk/jjk

Käytännössä siis menette keskustan Stadiumin toiseen kerrokseen, josta teidä opastetaan Team sales osastolle. Siellä voitte sovittaa ja tilata haluamanne varusteet.

Peliasutilauksissa muistutuksena, että mikäli teille ei ole vielä katsottu vapaata pelinumeroa niin se tulee katsoa joukkueenjohtajan kanssa ennen kuin teette tilausta. Pelipaidan selkään painetaan SUKUNIMI ja PELINUMERO.

Ostaessa suoraan Stadiumista maksatte tuotteet sinne. He toimittavat tuotteet painoon, jonka jälkeen voitte hakea tuotteet taas painettuna itselleni Stadiumista. Painatuksesta saatte erillisen laskun.

7) Laskutus

Tällä hetkellä joukkueen kuukausimaksu on 50€/kk. Maksun eräpäivä on joka kuun 3pvä. Mikäli toivotte eräpäivää jollekin muulle päivälle, niin olkaa yhteydessä suoraan rahastonhoitajaan tai joukkueenjohtajaan. Maksu menee käytännössä 100% joukkueen toiminnan kustannuksiin ja sillä katetaan mm. seuramaksu, tilavuokrat, sarjamaksut, tuomarimaksut, lisenssit, vakuutukset, varustehankinnat (esim. joukkueen yhteiset pallot, huoltolaukku, peliliivit jne.). Mikäli rahaa jää kauden jälkeen yli niin päätämme yhdessä mihin sen käytämme esimerkiksi yhteisiin päättäjäisiin, varustehankintoihin pojille tms.

Kuukausimaksusta ei tule erillistä laskua, vaan se tulee itse muistaa maksaa. Maksua varten tarvitsette oman viitenumeronne, jonka saatte joukkueenjohtajalta. Kaikki mahdolliset joukkuemaksut maksetaan joukkueen omalle tilille Osuuspankkiin eli Tilinumero FI07 5290 0220 5714 57

8) JJK

Seuralla on oma pelaajakehityspolku, visiot, missiot ja tavoitteet, sekä paljon asioita, joita se haluaa juniorijalkapallossa kehittää. Seuran asioista voit kysyä lisää toimiston henkilökunnalta https://juniorit.jjk.fi/yhteystiedot/106865/toimisto

9) Muuta

Älä epäröi olla yhteydessä joukkueen taustahenkilöihin tai seuran toimihenkilöihin jos jokin asia toiminnassamme on epäselvää. Yritämme kehittää joukkueen toimintaa jatkuvasti niin, että pelaaminen olisi hauskaa, joukkueessa olisi hyvä olla ja treeneihin aina mukava tulla.


   
Lisää uutisia
JJK-11
«  Lokakuu   »
Kategoriat