JJK pilotoi SPL:n uusia valmentajakoulutuksia Keski-Suomessa
Julkaistu: 28.01.2019 00.00

JJK pilotoi SPL:n uusia valmentajakoulutuksia Keski-Suomessa

Suomen Palloliiton uudistetut lasten valmentajien koulutukset ovat alkaneet kuluvan talvikauden aikana Keski-Suomessa JJK:n organisoimina. Keskisuomalaiset valmentajat useista eri seuroista ovat ottaneet uudistuksen innostuneesti vastaan ja osallistujia kursseilla on talvikauden aikana yhteensä yli viisikymmentä yhdeksästä eri seurasta.

"Suuri osallistujamäärä ja ennen kaikkea osallistujien innostus kehittyä valmentajina on ilahduttavaa ja tietää hyvää alueen jalkapalloileville lapsille" kommentoi valmentajakoulutuksista vastaava JJK:n junioripäällikkö Ari Laiho.

Palloliiton uudistuksessa on tavoitteena siirtää resursseja "kentälle" ja korostaa seurojen roolia toiminnan järjestämisessä. Tässä yksi osa on koulutuspalveluiden tuottaminen seurojen avulla, jolloin mm. koulutusten hintoja pystytään laskemaan.

Palloliiton sivuilta: Valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen on keskeinen keino pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. Tavoitteena on, että jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja. Tämän tavoitteen myötä Suomen Palloliitto uudistaa valmentajakoulutuksensa rakennetta, sisältöjä, koulutustapoja ja menetelmiä.

lisätietoa uusista koulutuksista

Seuran uusimmat