JJK Juniorit hakee päätoimista valmennuspäällikköä.
27.5.2019 10:22 Uutiset / Pääsivusto

JJK Juniorit hakee kaudelle 2020 päätoimista valmennuspäällikköä.

JJK Juniorit on Keski-Suomen johtava junioriseura ja merkittävä valtakunnallinen pelaajien kehittäjä. Haemme tulevalle kaudelle seuraamme jalkapallo-osaajaa, jolla on taitoa ja intoa kehittää lasten ja nuorten valmennustoimintaa sekä itseään tässä tehtävässä. JJK juniorien valmennuspäällikkönä pääsee keskeiselle paikalle edistämään suomalaista ja erityisesti keskisuomalaista pelaajakehitystoimintaa yhdessä urheiluakatemian ja aluevalmennuskeskuksen kanssa.

Etsimme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan JJK Junioreiden arvoihin ja toimintaperiaatteisiin. Valmennuspäällikkömme lajiosaamisen pitää luonnollisesti olla hyvällä tasolla ja siksi hakijalla tulisi olla vähintään UEFA B valmentajatutkinto sekä valmius kouluttautua ja päivittää osaamistaan. Päivittäisessä työssä valmennuspäällikkömme tärkeimmät työvälineet ovat erinomaiset johtamis-, organisointi- yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Myös muut opinnot, esim. liikunta- ja opetusalan tutkinnot antavat hyvää lisäpohjaa tehtävän hoitamiseeen.

Valmennuspäällikkö muodostaa toiminnanjohtajan kanssa työparin, jonka vastuulla on seuran toiminnan kehittäminen seuran strategian suuntaisesti. Valmennuspäällikön vastuualueena on erityisesti valmennustoiminnan laatu ja urheilulliset sisällöt. Valmennuspäällikköä avustaa seuran kaksi muuta päätoimista työntekijää ja mahdollinen talenttivalmentaja. Valmennuspäällikkö vastaa seuran sisäisistä koulutuksista yhteistyössä muiden seuratyöntekijöiden kanssa ja kehittää erityisesti 12–17-vuotiaiden toimintaa yhteistyössä vastuuvalmentajien kanssa. Valmennuspäällikkö on aktiivisesti vuorovaikutuksessa vastuuvalmentajien kanssa viikottain ja osallistuu säännöllisesti joukkueiden tapahtumiin sekä iltaisin että viikonloppuisin. Lisäksi valmennuspäällikkö huolehtii mm. yhteistoiminnasta oppilaitosten ja Palloliiton aluevalmennuskeskuksen ja maajoukkuetoiminnon kanssa. Valmentajan tehtäviin tuntumaa valmennuspäällikkö ylläpitää seuran ja oppilaitosten aamuharjoituksissa muutaman kerran viikossa.

Odotamme tehtävästä kiinnostuneiden avoimia hakemuksia sähköpostiosoitteeseen ari.laiho@jjk.fi. kesän aikana ja elokuun loppuun mennessä. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana. Toivomme että kerrotte itsestänne ainakin suoritetut valmennus ym. tutkinnot ja aikaisemman työkokemuksenne. Muutakin voi mukaan laittaa, mutta pidättehän hakemuksen pituuden maltillisena. Tehtävään valitun työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2019.

Lisätietoa tehtävästä kiinnostuneille antaa toiminnajohtaja Ari Laiho p. 045 1378521, ari.laiho@jjk.fi

   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Anmälningar/Ilmoittautumiset
Kategoriat