JJK Juniorit hakee päätoimista valmennuspäällikköä.
27.8.2019 9:49 Uutiset / Pääsivusto

JJK Juniorit hakee päätoimista valmennuspäällikköä.

JJK Juniorit on Keski-Suomessa johtava poikien junioriseura ja merkittävä valtakunnallinen pelaajien kehittäjä. Haemme seuraamme jalkapallo-osaajaa, jolla on taitoa ja intoa kehittää lasten ja nuorten valmennustoimintaa sekä itseään tässä tehtävässä. JJK juniorien valmennuspäällikkönä pääsee keskeiselle paikalle edistämään suomalaista ja erityisesti keskisuomalaista pelaajakehitystoimintaa yhteistyössä muiden seurojen, urheiluakatemian ja aluevalmennuskeskuksen kanssa.

Etsimme henkilöä, joka on valmis sitoutumaan JJK Junioreiden arvoihin ja toimintaperiaatteisiin. Valmennuspäällikkömme lajiosaamisen pitää luonnollisesti olla hyvällä tasolla ja siksi hakijalla tulisi olla vähintään UEFA B valmentajatutkinto. Vähintään yhtä tärkeää on valmius kouluttautua ja päivittää osaamistaan. Päivittäisessä työssä valmennuspäällikkömme tärkeimmät työvälineet ovat erinomaiset johtamis-, organisointi- yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Myös muut opinnot, esim. liikunta- ja opetusalan tutkinnot antavat hyvää lisäpohjaa tehtävän hoitamiseeen.

Valmennuspäällikkö muodostaa toiminnanjohtajan kanssa työparin, jonka vastuulla on seuran toiminnan kehittäminen seuran strategian suuntaisesti. Valmennuspäällikön vastuualueena on erityisesti valmennustoiminnan laatu ja urheilulliset sisällöt. Valmennuspäällikön tiimiin kuuluu seuran kaksi grassroots-vastaavaa ja talenttivalmentaja. Valmennuspäällikkö vastaa seuran sisäisistä koulutuksista yhteistyössä muiden seuratyöntekijöiden kanssa ja kehittää erityisesti 12–17-vuotiaiden toimintaa yhteistyössä ikäluokan vastuuvalmentajien kanssa. Valmennuspäällikkö on aktiivisesti vuorovaikutuksessa vastuuvalmentajien kanssa viikottain ja osallistuu säännöllisesti joukkueiden tapahtumiin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi valmennuspäällikkö huolehtii mm. yhteistoiminnasta oppilaitosten ja palloliiton aluevalmennuskeskuksen ja maajoukkuetoiminnon kanssa. Valmentajan tehtäviin tuntumaa valmennuspäällikkö ylläpitää seuran ja oppilaitosten aamuharjoituksissa muutaman kerran viikossa.

Odotamme tehtävästä kiinnostuneiden avoimia hakemuksia sähköpostiosoitteeseen ari.laiho@jjk.fi. HAKEMUKSET ELOKUUN LOPPUUN MENNESSÄ!. Toivomme että kerrotte itsestänne ainakin suoritetut valmennus ym. tutkinnot ja aikaisemman työkokemuksenne. Pidättehän hakemuksen pituuden maltillisena. Tehtävään valitun työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2019.

Lisätietoa tehtävästä kiinnostuneille antaa toiminnajohtaja Ari Laiho p. 045 1378521, ari.laiho@jjk.fi

   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat