Mukaan JJK junioreiden 11v11 kilpajoukkueisiin
24.9.2019 9:22 Uutiset / Pääsivusto

JJK juniorit tarjoaa laadukkaan ja suunnitelmallisen polun kohti kansallista huipputasoa 11v11 joukkueissaan. Tulevalla kaudella pelaajat näissä joukkueissa ovat 2007-2003 syntyneitä.


JJK:n valmennuslinja tähtää jalkapallon perustaidot erinomaisesti osaavien ja urheilullisten pelaajien kehittämiseen. Tällä tiellä kilpailullisten pikavoittojen haaliminen juniori-iässä ei ole merkityksellistä. Lähtökohta toiminnassa on että pelaajan tärkeimmät pelit, joita varten harjoitellaan, odottavat vuosien päässä tulevaisuudessa. Yläkoulu- ja lukioikäisille Jyväskyläläisille pelaajiille pystymme tarjoamaan mahdollisuuden myös säännölliseen aamuharjoitteluun.

Näihin joukkueisiin otetaan mukaan uusia jalkapallon perusteet hyvin hallitsevia ja kehityshaluisia pelaajia. Tervetuloa tutustumaan.

2007 syntyneissä joukkueeseen otetaan lisää pelaajia, mutta tässä ikäluokassa on myös mahdollista jatkaa pelaamista omassa joukkueessa ja harjoitella lisää kerran viikossa JJK:n ja JJK:n yhtestyöseurojen pelaajien kanssa. Lisätietoa ja yhteystiedot JJK -07 joukkueen sivuilta.

2006 syntyneille pidetään avoimia -06 red joukkueen harjoituksia viikoilla 40 ja 41. JJK -06 edustus ei järjestä erillisiä avoimia harjoituksia vaan siihen on mahdollista päästä mukaan -06 red joukkueen harjoitusten kautta. Lisätietoa JJK -06 red joukkueen sivuilta.

C15 (2005) tutustumiset voi sopia suoraan joukkueen kanssa. Yhteystiedot JJK -05 joukkueen sivulta

B16/17 Avoimet harjoitukset vikko 43 eteenpäin. Lisätietoa joukkueen sivulta tai mika.etelälahti@jjk.fi


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat