Liity mukaan JJK:n ikäkausijoukkueisiin!
20.8.2020 10:39 Uutiset / Pääsivusto

JJK:n pelaajapolku tarjoaa laadukkaan ympäristön kasvaa ja kehittyä jalkapallon parissa. Uuden kauden alku syksyllä on erinomainen mahdollisuus liittyä mukaan joukkueidemme toimintaan.

JJK:ssa kolmen nuorimman ikäluokan ( F7-F9) toiminnassa painottuvat INNOSTUS, URHEILULLISUUS ja VAUHTI. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan näissä ikäluokissa !

JJK:n nuorimmat (2014 syntyneet) pelaajat harjoittelevat tulevalla kaudella JJK-14 -joukkueessa.
Joukkue aloittaa toimintansa kuluvana syksynä neljän maksuttoman harjoituksen tutustumisjaksolla tiistaisin 15.9 - 6.10. klo 17:00-18:00, Hipposhallin jalkapallotilassa (ovi 9 => alakertaan). Joukkue harjoittelee jatkossa kaksi kertaa viikossa ja pelaa säännöllisesti ympäri vuoden.
Ilmoittautuminen harjoituksiin ja lisätiedot :ossi.kaski@jjk.fi

JJK-12 ja JJK-13 joukkueet harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa ja pelaavat säännöllisesti ympäri vuoden. Joukkueiden toimintaan voi tulla maksutta tutustumaan viikoilla 38-40 kahden viikon (n. 4 harjoitusta) ajaksi. jakson jälkeen on mahdollista liittyä joukkueen toimintaan.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
JJK-12 joukkueenjohtaja: Maiju Tiittanen, tiittanenmaiju1@gmail.com
JJK-13 joukkueenjohtaja: Teemu Vähä-Ruka, teemu.vaharuka@gmail.com

Kun lapset ja harjoittelun taidot kasvavat ja kehittyvät painottuvat harjoittelun sisällöissä lajin vaatimat taidot selkeästi aiempaa enemmän.
JJK pyrkii siihen että 10-13v. iässä lapsi RAKASTUUU LAJIIN ja hänelle syntyy UNELMIA, jotka houkuttelevat viettämään paljon aikaa lajin ja pallon parissa myös joukkueharjoittelun ulkopuolella.
E10-D13 joukkueet harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja pelaavat säännöllisesti ympäri vuoden. Tavoitteellisuus lisääntyy iän myötä ja mukana olevilta odotetaan sitoutumista joukkueiden toimintaan. Vaihtoehtoisesti JJK tarjoaa myös kevyemmän, vähemmän sitoutumista edellyttävän harjoitteluryhmän (Ketun Futisklubi).
Joukkueiden toimintaan voi tulla tutustumaan viikoilla 38-41 kahden viikon ajaksi. Tutustumisjakson jälkeen joukkueen valmennuksesta vastaavat ja vanhemmat käyvät yhteisen keskustelun joukkueeseen liittymisestä.

lisätiedot ja ilmoittautuminen:
JJK-11 joukkueenjohtaja Sanna Paasu, sanna.paasu@gmail.com
JJK-10 joukkueenjohtaja Katri Linna, katriilona.linna@gmail.com
JJK-09 joukkuenjohtaja Reija-Riina Ailio, reija-riina.ailio@muurame.fi

Muut joukkueet:

JJK:n 11v11 sarjoja pelaavat joukkueet tarjoavat laadukkaan ja kokonaisvaltaisesti kehittymistä tukevan ympäristön kehittyä jalkapalloilijoina. Valmennustoimintaa joukkueissa ohjaa tavoite luoda laadukas peli- ja harjoitteluympäristö, jossa pelaaja kehittyy kokonaisvaltaisesti ja että pystymme tarjoamaan motivoituneille pelaajille on mahdollisuuden tavoitella unelmiaan.

D13 - B17 edustusjoukkueet ja JJK -06 red ovat suunnitelmallisesti toimivia ja ammattimaisesti johdettuja joukkueita. Näihin liittymisestä voi olla yhteydessä suoraan ja sopia mahdollisesta tutustumisesta joukkueen kanssa. Toiminnan järjestämisen urheilullisista sisällöistä voi kysyä lisätietoja valmennuspäällikkö Mikko Manniselta.
JJK -03/04 Green on 2-3 krt viikossa harjoitteleva 15-17v. harrastejoukkue

Joukkueiden yhteystiedot


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat