Ketun harrastepolku - futista kaikille!
20.8.2020 13:37 Uutiset / Pääsivusto

Uusitty JJK:n harrastepolku tarjoaa 2-14v. pelureille monipuolista liikkumisen riemua lajin parissa ilman kilpailullisia tavoitteita.

JJK:ssa kuten monessa muussakin junioriseurassa toimitaan perinteisesti niin että vanhemmat osallistuvat aktiivisesti joukkueiden toimintaan ja seura järjestää mahdollistaa joukkueille harrastamisen puitteet ja tuen. JJK:n hyvien resurssien ja vanhempien aktiivisuuden yhdistelmällä pystymme tarjoamaan kansallisella tasolla vertailtunakin erittäin laadukasta toimintaa tavoitteellisesti jalkapalloa harrastaville lapsille ja nuorille.

Haluamme kuitenkin tarjota saman laadun myös niille harrastajille, jotka pitävät lajista, mutta kilpailullisuus ei ole merkityksellistä harrastamisessa.
Ketun harrastepolulla pyrimme tarjoaman kattavan valikoiman vaihtoehtoja joukkueissa harrastamiselle niin että tapahtumien suunnittelusta ja ohjaamisesta vastaavat ammattilaiset ja toiminnan laatu on sama kuin kaikessa muussakin JJK juniorien toiminnassa.

Joukkueessa pelaamiselle hyvän vaihtoehdon tarjoaa Ketun futisklubi, jossa harjoitellaan ja pelaillaan kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden. Toimintaan voi tulla mukaan milloin vaan ja kuka vaan ilmoittautumalla mukaan JJK:n sivuilla. Ketun futisklubissa pelaajat ovat 10-14 vuotiaita ja toimintaa järjestetään useammassa paikassa eri puolilla kaupunkia ja harjoittelussa eriytetään eri ikäisiä tarpeen mukaan. Toiminnan sisällöt ja olosuhteet ovat yhtä laadukaat kuin muussakin JJK:n toiminnassa. Ainoastaan virallinen kilpailutoiminta puuttuu.

Kortteliliigassa mukana oleville hyvä tapa jatkaa harrastusta myös talvella on ketun talvifutis. Talvifutiksessa harjoitellaan kerran viikossa sisätiloissa koulutettujen kortteliliigaohjaajien valmennuksessa. Harjoitukset järjestetään koulun salissa iltaisin.
Ketun iltapäiväfutiksessa tarjolla on talvifutiksen kanssa yhteiset sisällöt. Toiminta järjestetään koulun jälkeen iltapäivällä. Toiminta on joko JJK:n itsenäisesti organisoimaa tai koulujen kanssa yhteistyössä järjestettyä kaikille avointa ja maksutonta kerhotoimintaa.

Ketun perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Se on kevyt ensiaskel harrastustoimintaan ja jalkapalloon ja tarjoaa mahdollisuuden liikuntataitojen kokeiluun mukavassa ympäristössä.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat