Valmentajakoulutukset ja -kerhot
15.3.2019 12:03 Uutiset / Pääsivusto

Osaamisen kehittäminen on keskeinen osa valmentamista JJK junioreissa.

JJK Juniorit on sitoutunut huolehtii siitä että seurassa on koulutetut valmentajat ja edellyttää että valmentajat kehittävät osaamistaan sekä osallistuvat valmentajakoulutuksiin.

Valmentajien tavoitekoulutustasot määräytyvät SPL:n laatujärjetelmän tason 4 mukaan:
* Lapsuusvaiheessa (11v ja alle) 1 valmentaja per 8 pelaajaa kohti ja 80% näistä valmentajista on suorittanut vähintään FVS-koulutuksen
* Nuoruusvaiheessa (12-15v) 1 valmentaja per 8 pelaajaa ja 80% näistä valmentajista on vähintään voimassa oleva UEFA C koulutus
* Huippuvaiheessa (16-21v) 1 valmentaja per edustusjoukkue, jolla on voimassa oleva UEFA B koulutus

Tavoitteen saavuttamiseksi pyrimme järjstämään kaikille mahdollisuuden kouluttautua tavoitetasolle. Ymmärrämme että pätevyys valmentamiseen ei ole sama kuin SPL koulutustaso. ja siksi toivomme valmentajiltamme erityisesti liikunta- ja kasvatusalojen osaamista ja koulutusta.

Mahdollisuus Futisvalmentajan startti, Ikävaihevalmentajan koulutus ja UEFA C- koulutukseen järjestetään seuran kautta kaikille joukueissa mukana oleville valmentajille. Korkeammat UEFA-koulutukset edellyttävät myös valmentajalta pidempiaikaista sitoutumista seurassa valmentamiseen.

SPL-koulutusten lisäksi tarjoamme valmentajille maksutonta koulutusta AVK-ikäluokissa aluevalmennuskeskuksen kautta ja kaikille valmentajille seuran sisäisissä säännöllisesti järjestettävissä valmentajakerhoissa. Lisäksi pyrimme informoimaan muista kiinnostavista ja laadukkaista koulutuksista. Näiden osalta kustannuksista sovitaan seuran ja valmentajan kesken erikseen.

Valmentajakoulutukset lisätään sivun kalenteriin. Tulevista koulutusmahdollisuuksista valmentajat informoidaan sähköpostilla.


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat