Nostoja seurakyselystä
9.12.2020 11:31 Uutiset / Pääsivusto

Vanhemmat antavat JJK junioreiden toiminnalle erinomaisen arvosanan.
”Valmentajien sitoutuminen yllättää aina positiivisesti! Treenit on suunniteltu huolella eikä mitään jää sattuman varaan.”

Kauden päätteeksi tehdyn JJK juniorien seurakyselyn palaute on sisältänyt paljon positiivista palautetta joukkueiden toimihenkilöille ja valmentajille. Vanhempien ja pelaajien kokemus on että joukkueissamme toimintaympäristö on positiivinen ja innostava. Positiivisen palautteen lisäksi olemme saaneet myös useita kehitysehdotuksia, joita käsittelemme seuran työntekijöiden ja joukkueiden toimihenkilöiden tapaamisissa.

Tavoitteemme on olla turvallinen ja kansallisella tasolla vertailtuna erinomainen jalkapalloseura, joka tarjoaa laadukkaan harrastuksen ikävaiheeseen sopivalla tavalla. Toiminnan edelleen kehittämiseksi keräämme palautetta kettuperheen jäseniltä.

Valitsimme tärkeimmiksi kyselyssä arvioitaviksi asioiksi valmennuksen osalta seuraavat.

1) valmentajien vuorovaikutus
2) tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus
3) pelaajien yksilöllinen huomioiminen
4) toimintaympäristön laatu
5) valmentajien määrä suhteessa pelaajien määrään

Joukkueiden toiminnan osalta pyysimme arviota seuraavista

1) Toiminnan organisointi ja suunnitelmien toteutuminen
2) Viestintä
3) Toimihenkilöiden määrä ja sitoutuminen
4) Vanhempien aktiivisuus
5) Toiminnan hinta-laatu suhde

Lisäksi pyysimme arvioimaan edellisten osa-alueiden kehittymistä verrattuna edelliseen kauteen.

Kaikilla edellä mainituilla osa-alueilla vanhempien antamien arvosanojen keskiarvo oli yli neljän (asteikolla 1-5) ja joukkueiden toiminnan kehittymisen osalta vastaukset menivät aika tasan ennallaan - kehittynyt vastausten kesken, joten seuratoimijamme ansaitsevat suuren kiitoksen omasta työstään pelaajien ja joukkueidensa eteen tämän raskaan vuoden päätteeksi.

Seuran tehtävänä joukkueiden taustalla on huolehtia siitä, että joukkueissa toimivat valmentajat ja toimihenkilöt saavat tarvitsemansa tuen, mahdollisuuden kehittyä tehtävässään ja tehtävissään tarvitsemansa ”työkalut” ja olosuhteet. Vastauksista saamamme vanhempien arvio on että JJK juniorit on onnistunut tässä hyvin.

Vaikka edellisestä voi ja pitää olla ylpeä, niin ymmärrämme hyvin, että kaikki ei ole vielä valmista. Tavoitteellisessa junioriurheilussa harrastajien ja vanhempien odotukset toiminnalle ovat erilaisia, kuten myös perheiden tilanteet. Toisille sopiva harjoituspaikka ja -aika on toisille hankala. Jollekin se, että pelataan erilaisissa ryhmissä eri tasoisia pelejä, näyttäytyy hyvänä ja kehittävän ratkaisuna ja toiselle taas kehitystä estävänä toimintatapana. Samoin harrastuksen hinta on osalle harrastajista ihan oikea ongelma. Nämä ja muutamat muutkin kysymykset ovat haasteellisia arjessa ratkaistavaksi, mutta yritämme löytää ratkaisuja ja mennä pienillä askeleilla eteenpäin näissäkin. Täydellisyys on mahdoton tavoite seuratoiminnassakin. Mutta sitä tavoittelemme, että olemme kansallisesti vertailtuna laadukas kasvattajaseura ja mahdollisimman monelle harrastajalle se oikea ja paras paikka harrastaa ja kasvaa… Sekä jalkapalloilijaksi että liikunnalliseksi, vastuulliseksi ja toiset huomioivaksi aikuiseksi.

”Toimihenkilöt ja valmennus ovat tehneet ja tekevät hienoa työtä joukkueen eteen. Kiitokset heille!”

(Sitaatit lainauksia seurakyselystä)


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat