Katsaus innostusvaiheen alkukauteen ja silmäys tulevaan
9.12.2020 12:43 Uutiset / Pääsivusto

Hippoksen alakerrassa ja koulujen saleissa on painettu täysillä nuorimpien ikäkausijoukkueiden osalta.

Rajoitusten sävyttämä kausi 2020-21 potkaistiin käyntiin syysloman jälkeen, ja nyt ollaan edetty lähelle joulutaukoa. Vaikka poikkeusolot ovat tuoneet oman erikoisen lisänsä harjoitusten ja pelitoiminnan järjestämiseen, ei tämä ole näkynyt tippaakaan harjoitusten laadun heikentymisenä. On jopa aavistuksen sääli, ettemme voi ottaa yleisöä seuraamaan tapahtumiamme, koska kuluneen syksyn tekemistä treeneissä kelpaisi esitellä ylpeydellä.

Innostusvaiheen (5v5-ikäluokat) päätavoite on taata harjoituksiin intohimoinen tekemisen ja yrittämisen ilmapiiri, joka näkyy hymynä pelaajien huulilla, hurjana vauhtina ja valtavana toistojen määränä. Tässä on onnistuttu hienosti. Iso kiitos kuuluu joukkueiden sitoutuneille ja kehittymisen halua uhkuville valmennustiimeille, jotka pyrkivät tapahtumasta toiseen tarjoamaan pelaajilleen parhaan mahdollisen tuen ja lisäksi löytämään vielä keinoja, joilla seuraavasta harjoituksesta saadaan entistä parempi.

Kuluneen syksyn aikana on ehditty järjestää jo kaksi 5v5-valmentajailtaa, joissa on pureuduttu tapaan valmentaa sekä nuorimpien ikäluokkien keskeisimpiin osaamistavoitteisiin. Näiden tapaamisten kautta haluamme vahvistaa valmentajiemme välistä ikäluokkarajat ylittävää vuorovaikutusta sekä löytää yhdessä keinoja, joilla pelaajillemme voidaan taata jatkuvasti laadukkaampia oppimiskokemuksia.

Kun yleisö lopulta pääsee taas nauttimaan peleistämme, haluamme että nuorimmista ikäluokistamme erottuu vastustajasta tai muustakaan ulkoisesta tekijästä riippumatta luja periksiantamattomuus, itsensä likoon laittaminen ja täysillä yrittäminen. Peleissämme tulee näkymään rohkeutta ja osaamista edetä pallon kanssa virheitä pelkäämättä ja taistelutahtoa voittaa pallo takaisin välittömästi menetyksen jälkeen. Haluamme lisäksi osoittaa, kuinka valmentajamme ohjaavat positiivisella, kannustavalla esimerkillään joukkuettaan heittäytymään peliin täysin rinnoin.

Kohti antoisaa jalkapallovuotta 2021!


   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat