JJK juniorit ja Jämsänkosken Ilves allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.
17.12.2020 14:21 Uutiset / Pääsivusto

Harjun stadionilla otettiin 17.12. askel eteenpäin Keskisuomalaisten jalkapalloseurojen yhteisen pelaajapolun rakentamisessa

JJK juniorit ja Jämsänkosken Ilves allekirjoittivat yhteistyösopimuksen.

Pitkät perinteet jalkapallossa omaava Jämsänkosken Ilves ja JJK juniorit tekevät jatkossa yhteistyötä, jonka tavoitteena on tarjota jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille turvallinen ja laadukas ympäristö, jossa on mahdollista harjoitella ja pelata omien tavoitteiden mukaisella tasolla.

Edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi seurat jakavat valmennusosaamista seurojen välillä, jotta kaikille pelaajille pystytään tarjoamaan jalkapallon harrastamiseen laadukas arkiympäristö omalla kotipaikkakunnallaan. sekä mahdollistavat yhteistyöllä kaikille kansallista huippua tavoitteleville pelaajille pelaajapolun, joka mahdollistaa unelmien saavuttamisen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että seurat suunnittelevat yhteistyössä toimenpiteet, joilla JJK juniorien ammattilaisorganisaatio tukee arkitoiminnan laadun kohottamista pelaajien omassa joukkueessa ja seurassa, sekä laativat tarvittavat yksilölliset pelaajapolut JIlveksen pelaajille, joilla tavoitteet ovat korkealla. Seurojen valmennuksesta vastaavat tarkastelevat suunnitelmien toteutumista vuosittain.

Keskeinen osa yhteistyötä on Tutor- toiminta johon JJK juniorit saa tukea Suomen Palloliitolta. Palloliiton Tutor-ohjelma on kehityshanke, jonka tavoitteena on alle 11-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen Seurayhteisöissä. Keski-Suomessa tähän seurayhteisöön kuuluvat JJK juniorien ja Jämsänkosken Ilveksen lisäksi LKP (Laukaa), Keuruun Pallo ja FC Vaajakoski.


Kuvassa sopimuksen allekirjoittaneet Jämsänkosken Ilveksen jalkapallojaoston puheenjohtaja Lotta Ahola ja JJK juniorien toiminnajohtaja Ari Laiho   
Lisää uutisia
JJK Juniorit ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat